Musicalinfo.hu - Nyerj jegyeket a Memory Interoperett koncertre!




 • Nyerj jegyeket a Memory Interoperett koncertre!





  Tavasszal teltházas koncertet adott a Memory-Interoperett társulata a Művészetek Palotájában, Kovács József operaénekes emlékére rendezett gálaestjén. A komoly elismerést és sikert aratott rendezvényt, a Duna Televízió az óta több alkalommal is világszerte sugározta. A Memory-Interoperett csillagai ősszel ismét a színpadra lépnek, hogy a művész által létrehozott, felépített és örökül hagyott igényes, minőségi opera- és operett-műfajt bemutassák az érdeklődőknek.

  A Memory Interoperett koncert szervezőinek felajánlásából két jegyet sorsotlunk ki A Memory Interoperett koncertre!
  Nyertesünk: Dolnay-Sárdi Ágnes

  Az Interoperett keretein belül már két évtizede összeszokott társulat olyan neves előadókkal büszkélkedhet, mint Arany Tamás, Berkes János, Boncsér Gergely, Buzás Viktor, Csák József, Csengeri Attila, Csutka István, Dániel Gábor, Egri József, Egyházi Géza, Fonyó Barbara, Hruby Edit, Kállay Bori, Keszler Éva, Ladinek Judit, Mahó Andrea, Molnár Marica, Nagy Ibolya, Szász Kati, Szalai Csilla, Teremi Trixi, Várkonyi Szilvia, Tóth János, Vadász Zsolt és Xavier Rivadeneira. A népes szereplő gárdából válogatott művészek, a már szintén jól ismert Váci Szimfonikus Zenekar Farkas Pál és Pfeiffer Gyula vezényletével, valamint a Buzás-Racskó Rita és Molnár Ferenc által koreografált tánckar Kovács József elvárásait követve tűzi műsorra azokat a népszerű opera és operett slágereket, valamint olasz dalokat, amelyek kihagyhatatlanok a repertoárból. Többek között olyan nagy neves szerzők ismert dalai csendülnek fel, mint például Kálmán Imre, Lehár Ferenc, Johann Strauss, Giuseppe Verdi vagy Eduardo di Capua.
  Memory-Interoperett néven, a szintén hosszú évek óta a pályán lévő Kovács Tündének, Kovács József testvérének szerkesztésében láthatták a Művészetek Palotájában megrendezett gálaestet. A jövőben szintén az Ő szerkesztésében kerülnek színpadra az előadások. Első alkalommal 2011. október 29-én, majd december 28-án és december 30-án várják a nagyérdemű közönséget.

  Az előadásoknak a gyönyörűen felújított MOM Kulturális Központ és a csendes, ám könnyen megközelíthető kertvárosi övezetben található Erzsébetligeti Színház ad otthont.
  2012-től a MOM Kulturális Központ lesz méltó helyszíne a koncerteknek, először január 21-én. Jegyek az ismert jegyirodákban és az említett helyszíneken személyesen válthatók.

  Jegyeit online is megvásárolhatja az Operett karácsonyra (ide kattintva) és a Memory Interoperett koncertekre ide kattintva!

  MOM Kulturális Központ - 2011. október 29., 2012. január 21.
  2.900 Ft, 3.800 Ft, 4.900 Ft
  MOM Kulturális Központ - 2011. december 28.
  3.400 Ft, 4.600 Ft, 5.800 Ft
  Erzsébetligeti Színház - 2011. december 30.
  3.400 Ft, 4.600 Ft, 5.800 Ft, 6.500 Ft


  További info: www.interoperett.com



  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS




  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2011.10.14.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


  



  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: