Musicalinfo.hu - Nyerj jegyeket a Monte Cristo grófja musicalre!
 • Nyerj jegyeket a Monte Cristo grófja musicalre!

  Ma debütál Békéscsabán Szomor György és Pozsgai Zsolt új musicalje a Monte Cristo grófja. A musicalt novemberben Budapesten is bemutatják a RAM Colosseum színpadán. A budapesti bemutatóra már megkezdték a jegyek értékesítését! A musical főszerepeiben az X-faktor sztár Vastag Tamás mellett Szomor György, Gulyás Attila, Gubik Petra, Csomós Lajos, Bartus Gyula, Vasvári Csaba, Szőke Pál, Szőke Norbert, Gábor Anita, Tatár Bianka, Katkó Ferenc, Gerner Csaba, Lapis Erika, Czitor Attila lesznek láthatóak!

  A budapesti előadásra jegyek online vásárolhatóak! Jegyvásárláshoz kattints ide!

  Jegyeidet kezelési költség nélkül is megvásárolhatod a budapesti előadásokra ide kattintva!

  A darabról:
  Szerelem, intrika, bosszú és szenvedély – ahogy Dumas örökérvényű regényében, a színpadi műben is minden együtt van egy lebilincselő estéhez. A fiatal Edmond Dantest a rendőrség If várának börtönébe veti, ahonnan nincs visszatérés. Hosszú évek után sikerül megszöknie és birtokosa lesz egy mesés vagyonnak is. Monte Christo grófjaként elindul hát, hogy bosszút álljon azokon, akik börtönbe vetették. A RaM Colosseum nagyszínpadán, a fővárosi premieren Szomor György dalaival és előadásában mutatkozik be a klasszikus alkotás monumentális és látványos musical változata.

  Játékunkban most a békéscsabai előadásra nyerhettetek jegyeket, amit a színház ajánlott fel az október 15-i előadásra. A játék nyertese Stangné Erika, Gratulálunk!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2011.10.07.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: