Musicalinfo.hu - Karácsonyi koncert Dolhai Attilával 2011-ben is!Jegyek itt!
 • Karácsonyi koncert Dolhai Attilával 2011-ben is!Jegyek itt!

  Dolhai Attila rendkívüli műsor keretei között varázsol ünnepi hangulatot a színpadra, s a nézőtérre 2011. december 25-én délután és este. A koncert műsorán szerepelnek saját dalok, nagy slágerek, musicalrészletek, popszámok.

  "Sok rajongó ír nekem, hogy mit szeretne hallani. Így egyfajta kívánságműsor lesz a koncert, de sok meglepetésszámmal is készülök. Tartalmilag karácsonytól újévig építem fel a programot, a végére szeretnék minden nézőt, s persze magamat is, szilveszteri hangulatba hozni..." - mondja Dolhai Attila.

  Lesz tehát buli is, de ahogy a színész-énekes elképzeli, leginkább mindegyik dal egy ajándék lesz a fa alatt...

  "Azon töröm a fejem, hogy tudnom átnyújtani a számokat úgy, hogy a hallgatóság is aktív részese legyen a koncertnek. Közvetlen délutánt és estét szeretnék, ráadásul ez egy különleges alkalom, hiszen sem az Operettszínházban, sem Budapesten nem léptem fel még ötfős rockzenekarommal és vokalistáimmal. Kíváncsi vagyok, hogyan fog hatni itt, ahol minden előadás nagyszerű, látványos, egy ilyen koncert. Különleges világításon és egy meglepetésvendégen gondolkodom. Nem szeretnék meghatódni, de remek érzés, hogy délután is felléphetek, azt hiszem, mindkét karácsonyi koncert különleges alkalom lesz..."

  A Budapesti Operettszínház musicalsztárjának karácsonyi koncertje az Operettszínházban, élő zenekarral lesz látható két alkalommal december 25-én. Dolhai Attila rendkívüli műsor keretei között varázsol forró hangulatot ezúttal is a színpadra: hallhatók lesznek musical részletek, új saját szerzemények, valamint hazai és külföldi feldolgozások.
  A meglepetésekkel teli koncert ezúttal is felejthetetlen élményt ígér - karácsonykor!

  Jegyek vásárolhatóak ide kattintva a musicalinfo.ticketportal.hu oldalon!

  Hívd meg barátaidat is a koncertre és jelezd, hogy te is ott leszel ide kattintva!

  A koncert előtt Dolhai Attila Rád talál a boldogság címmel adventi koncertet is tart majd. A koncertről ide kattintva olvashatsz bővebben!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2011.11.02.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok


    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: