Musicalinfo.hu - 5 éves a Musicalinfo.hu! Játsz velünk!
 • 5 éves a Musicalinfo.hu! Játsz velünk!

  Öt éve, hogy hivatalosan is elindult a Musicalinfo.hu, mint az első magyarországi csak musical hírekkel foglalkozó portál. Egy maroknyi musical rajongót fogott össze Juhász Julianna, hogy létrejöhessen a musical rajongók számára egy oldal, ahol mindennap friss híreket olvashatnak a musical világából.

  Oldalunk folyamatosan arra törekszik, hogy a musical rajongók igényeit maximálisan kiszolgálja és tájékoztassa őket a legfrissebb hírekről. Ezért is voltunk elsőként jelen a Facebook, Iwiw és Twitter oldalakon, illetve a legnagyobb magyar hírkereső portálokon. Sőt nálunk vásárolhattatok először jegyeket online is.

  Az öt év alatt próbáltunk benneteket a lehető legizgalmasabb nyereményjátékokkal meglepni. Csak nálunk nyerhettetek jegyeket Dolhai Attila nagykoncertre, a Szerdán Tavasz lesz és a Rudolf musical főpróbájára valamint a Szép nyári nap, a Miss Saigon és a Koldusopera sajtópremierjére. Játékainkra nem csak mi, hanem maguk az előadók is invitáltak titeket. Így tett Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán is. (Lásd itt!)

  Nálunk láthattátok először Kentaur oroszországi vámpír díszleteit, Kamarás Mátét japánul énekelni, a bukaresti Rebecca képeit, és nálunk beszélt először Serbán Attila a második nagylemezének terveiről.

  Csapatunk folyamatosan bővült új emberekkel, de büszkék vagyunk arra is inspirációt adtunk sokaknak, hiszen van aki nálunk kezdte pályafutását és ma már saját musical portált irányít.

  Oldalunknak azonban nem csak a magyar rajongók kiszolgálása a célja, hanem a hazai musicalek népszerűsítése és előadók támogatása is. Az öt év alatt olyan sikeres előadók lemezein jelent meg támogatóként a Musicalinfo.hu, mint Serbán Attila, Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra (Aréna Koncert), Adagio, Nagy Sanyi, Dolhai Attila, Mahó Andrea, Mészáros Árpád Zsolt, de támogattuk az Abigél, a Szép nyári nap, az Aida és a József és a színes szélesvásznú álomkabát musical CD-k megjelenését is.

  Támogatói vagyunk évek óta a Zenés Színpadok Országos Fesztiváljának azaz a Scherzo Fesztiválnak is, ahol az ország színjátszókörei mérik össze tehetségüket. Folyamatosan igyekszünk támogatni az új kezdeményezéseket, ilyen volt például az első musicalregény és a Fantom könyv is.

  A magyar sikerprodukciókról külföldön is hírt adunk. A Musicalinfo.hu az elsőként épített nemzetközi kapcsolatokat, hogy így népszerűsítse a magyar produkciókat külföldön is, illetve a külföldi partneroldalak segítségével a nemzetközi musical világ híreiről is naprakészebben tudjuk tájékoztatni a hazai közönséget. A Musicalinfo 2009 óta elérhető német és angol nyelven is a musicalinfo.at és musicalinfo.co.uk oldalakon. A partneroldalak hírt adnak a legjelentősebb magyar musical produkciókról is.

  Persze mindezt nem érhettük volna el nélkületek, hiszen ti adjátok a fő motivációt nekünk, hogy írjunk és tájékoztassunk. Születésnapunkat szeretnénk veletek közösen megünnepelni, így születésnapi nyereményjátékot indítunk! A nyereményjátékhoz nem kell mást tenned, csak e-mailben megosztani velünk az oldallal kapcsolatos pozitív vagy negatív véleményeteket, kritikátokat! Főleg a kritikáitokra vagyunk kíváncsiak. Írjátok meg, hogy mit szerettek az oldalon? Mit nem szerettek? Mit hiányoltok? Mit látnátok még szívesen? Miről olvasnátok többet és miről olvasnátok kevesebbet? Célunk, hogy a portál jobb legyen, és azt kapjátok továbbra is, amit szerettek. Szeretnénk, ha továbbra is méltóak lehetnénk mind a több mint 3200 Facebook követőnk figyelmére.

  Öt szerencsést (Ország Anna, Harsányi Enikő, Bancsi Dorottya Zsófia, Bereczky Szilvia, Kerekes Erika) jutalmaztunk meg 1-1 musical lemezzel azért, hogy megírták véleményüket az oldalunkról. Köszönjük véleményüket és gratulálunk!
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2011.09.25.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: