Musicalinfo.hu - Musical programok az augusztus 20-ai hétvégére! Ingyen programoktól...
 • Musical programok az augusztus 20-ai hétvégére! Ingyen programoktól...

  Augusztus 19 és 20 között rengeteg musical bemutató és musical produkció lesz látható országszerte. A programok egy része ingyenes. Mi megpróbáltuk összegyüjteni a legjobb programokat azoknak akik még nem terveztek maguknak programot a hétvégére. Minden programot nem sikerült összegyüjtenünk, így kérünk benneteket, hogy amennyiben tudtok olyan musical programról ami nem került be a cikkünkbe, azt osszátok meg velünk Facebook oldalunkon (www.facebook.com/musicalinfo), így mindenki értesülhet róla.


  Augusztus 20-án több ingyenes program várja a közönséget!

  Vácon 19 órától a Gyémánt Musical Stúdió előadásában "Musical varázs" a városi programsorozat keretén belül. Helyszín: Vác, Március 15. tér Nagyszínpad.Vendég: Toldi Tamás és Szabados Júlia.Belépés ingyenes!

  Hódmezővásárhelyen 19.30 OPERETT- ÉS MUSICAL GÁLA lesz.
  A Budapesti Operettszínház szólistái - Fischl Mónika, Füredi Nikolett, Kalocsai Zsuzsa, Lukács Anita, Oszvald Marika, Szendy Szilvia, Boncsér Gergely, Homonnay Zsolt, Szabó Dávid, Peller Károly, Vadász Dániel, Vadász Zsolt valamint zenekara és balettkara ezúttal zenés ünnepi világutazásra hívják az érdeklődőket. Bécs, Párizs, London, New York, Velence, Kolozsvár az úticél és természetesen Budapest. Idegenvezetőink pedig a világ legkedveltebb operett és musical komponistái: Kálmán, Lehár, Strauss, Zerkovitz, Fényes Szabolcs, Lévay, Schönberg és Webber. Helyszín:Hódmezővásárhely, Kossuth tér nagyszínpad

  Törökbálinton az MMH-ban a Nem tudok élni nélküled című musical lesz. Az Apostol zenéjéből készült musicalre a jegyek ide kattintva vásárolhatóak


  Szekszárdon a Szent István Napi ünnepség keretében este 20:30-tól a Prométheusz park szabadtéri színpadán az AIDA musical lesz megtekinthető. Látványos és izgalmas zenés darab az örök szerelemről.

  Komáromban a Honfoglalás című filmből készült musical lesz látható, méghozzá igazi sztárszereposztásban. Jegyek ide kattintva!


  Szegeden a Valahol Európában című nagy sikerű musical lesz látható Alföldi Róbert, Patai Anna, Tompos Kátya, Pindroch Csaba, Mácsai Pál főszereplésével. Jegyek itt!


  Sopronban pedig az Operettszínház bemutatója a Miss Saigon lesz látható sztárszereposztásban. Jegyek itt!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2011.08.18.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: