Musicalinfo.hu - Kitűzték a Mary Poppins musical budapesti premier dátumait!
 • Kitűzték a Mary Poppins musical budapesti premier dátumait!

  A Disney híres musicaljét 1964-ben mutatták be. A színházi előadás pedig 2004 decemberében debütált a West Enden. A Broadwayen csak 2006 novemberében. A musical Európában több helyen is látható. Például Brno városában is, ahol 2010. november 19-én mutatták be.

  Korábban már felmerült, hogy a musical Budapesten látható lesz egy turné keretében, de most már biztos, hogy 2012-ben kerül bemutatásra.

  A Mary Poppins musical magyarországi premierje:
  2012. június 1., 2., 3.

  Bár még be se mutatták a musicalt már van a musicalnek egy rajongói facebook klubja is, amit ide kattintva nézhet meg.

  A Madách Színház előadásának szereposztásról még nem lehet tudni semmit, de természetesen folyamatosan beszámolunk a fejleményekről. A musical dalai nem ismeretlenek itthon se, hiszen például a Musicalmesék CD-n is hallható. A CD-n Janza Kata énekeli a musical egyik ismert dalát, de az MTV műsorán is rendszeresen felbukkan egy egyveleg Kállai Bori előadásában. A musical szerepeire a színház már megkezdte a szereplőválogatást, így talán már az új évad elején kiderül a musical szereposztása.

  Kíváncsiak vagyunk rá, hogy a nézők kit látnának szívesen, így várjuk a véleményeket a http://facebook.com/musicalinfo oldalon a cikk hozzászólásaként, hogy ki lenne a legjobb választás Mary Poppins szerepére.


  Fotó: Brno előadás plakát  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2011.07.18.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: