Musicalinfo.hu - ABBAWORLD kiállítás jegyek! Győrben az ETO Parkban!
 • ABBAWORLD kiállítás jegyek! Győrben az ETO Parkban!

  Az ABBAWorld Magyarországon! ABBAWORLD – interaktív élmény!

  Azoknak, akik valaha is arról álmodoztak, hogy fellépnek az ABBA zenekarral, azoknak jó hír, hogy az álmuk valóra válhat. London és Melbourne után az Európai kontinensen először Győrben lesz látható az ABBAWorld kiállítás.
  Hogy mi az az ABBAWorld?
  Az ABBAWorld egy multimédia kiállítás és egy spirituális utazás egyben. A kiállítás 1200m2-en látható a győri ETO Parkban, tele exkluzív zenékkel, felvételekkel, fényképekkel, és eddig soha ki nem állított relikviákkal a világhírű pop ikonok, Anni-Frid, Benny, Björn és Agnetha személyes gyűjteményeiből. Aki azt hiszi, hogy ez is egy olyan kiállítás, ahol csak a fellépőruhák tekinthetőek meg, nos, az téved. Az ABBAWorld több mint egy sima gyűjtemény.
  Összemérhetjük tudásunkat az ABBÁról, beülhetünk a Polar stúdió hangmérnöki székébe, együtt táncolhatunk és énekelhetünk az ABBÁval.
  És hogy ezek a hihetetlen élmények ne csak a fejünkben maradjanak meg, a kiállítás bebarangolása során szerzett interaktív tartalmakat és videókat letölthetjük otthoni számítógépünkre.
  Aki egyedülálló élményre vágyik, annak ez a tökéletes választás.
  Az ABBAWorld kiállítás 2010. december 4-től a győri ETO Park-ban várja látogatóit.

  Nyitvatartás:
  H-CS - 9-19
  P-SZ - 9-20
  V - 9-18

  Március 15 - nyitva
  Ünnepnapokon szombati nyitva tartás és hétvégi jegyár.
  Jegyárak hétköznap:
  Felnőtt: 3.900,00 FT
  Gyerek (6-16 éves korig): 1.900,00 FT
  Diák, nyugdíjas: 2.900,00 FT
  Családi ( 2 felnőtt+ max. 2 gyerek): 9.900,00 FT
  Csoportos (10 főtől): 2.500,00 FT

  Jegyárak hétvégére:
  Felnőtt: 4.900,00 FT
  Gyerek (6-16 éves korig): 2.500,00 FT
  Diák, nyugdíjas: 3.500,00 FT
  Családi ( 2 felnőtt+ max. 2 gyerek): 12.000,00 FT
  Csoportos (10 főtől): 2.900,00 FT

  Online jegyvásárláshoz kattintson ide


  Az élményutazás 16 lépése:
  1. Regisztráció: A látogató egy ABBAWORLD falnál fotózkodhat rögtön a bejáratnál, ami rákerül a Barátok falára.

  2. Korai Évek: Nosztalgikus emlékek a sikertörténet előtti időkből! Ismerje meg Agnethát, Björnt, Bennyt és Anni-Fridet, milyen volt a zenekar megalakulása előtt!

  3. Intro film: bemutatjuk mi is az az ABBAWORLD.

  4. Waterloo: A csapat 1974-ben, másodszorra mérettetett meg az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol a Waterloo c. dallal dicsőséges győzelmet aratott. Óriási sikert hozott nekik ez a zeneszám, az egész világ megismerte őket. Ebben a teremben a Waterloo korszak 4 fellépő ruháját és az Eurovíziós Dalfesztivál emlékeit tekinthetik meg. Itt a látogató már tesztelheti személyes rajongását, tudását a csapatról ABBA Quiz-en. Bemutatkozik Stickan Andersson, az ABBAWORLD managere.

  5. Viggsö: A híres írókuckó atmoszféráját érzékelteti ez a terem, itt születtek a hatodik érzékkel megalkotott slágerek. Kellemes átszellemülést!

  6. Polar Stúdió: Valódi hangmérnök iroda, ami a slágereket a sikerig repítette. Ebben a teremben a Polar Stúdió eredeti és az eredetire hasonlító berendezésekkel lett kialakítva. Önt is inspirálni fogja, itt újrakeverheti a dalokat, mixeljen kedvére!

  7. Albumok és kosztümök: Albumok, dalok, amik kultuszművekké értek. Aranylemezek, 50 díj és elismerés, 4 exkluzív interjú és 8 eredeti fellépő ruha.

  8. Te és az ABBA: Szerepelhet egy ABBA lemezborítón saját fotójával egy különleges technikának köszönhetően. Mosolyogjon!

  9. Így készült…: Beavatjuk a kulisszatitkokba, betekinthet a backstage-be. Hogy készült az ABBA film, miként tervezték és varrták a jelmezeket, milyen volt a popikonok öltözője, hogy vették fel a videókat.

  10. Táncoljon videóra! :A blue box technikának köszönhetően belevarázsoljuk a klippekbe. Az anyag örökre megmarad, hiszen majd letöltheti az örömteli pillanatokat a weboldalról.

  11. Énekelje végig!: Karaokeezzon a legjobb ABBA slágerekre. Vajon meddig jut? Pontozzuk dalait!

  12. On Tour: Turnézzon Björnékkel! A megannyi eredeti személyes tárgy, amiket a csapattagok őriztek, most mindenki számára megtekinthető. Turné fényképek, bejegyzések, dátumok…

  13. Lépjen fel az ABBÁ-val!: A lenyűgöző 3D-s holografikus illúzió játszva térrel és idővel, borzongató élményt tesz lehetővé a rajongók számára. Hiszen a csúcstechnológiának köszönhetően egy színpadon léphet fel a csillagokkal.

  14. Dancing Queen: Legyen a parketta ördöge! Szól a Dancing Queen! Bulizzon táncszőnyegen, a koreográfiát a berendezés pontozza.

  15. Élet az ABBA után: A Mamma Mia! minden idők legsikeresebb musicale és legnézettebb mozifilmje lett. A történetből készült DVD pedig 1,7 millió példányban kelt el már a megjelenés napján az Egyesült Királyságban. A lelkesedés pedig továbbra is töretlen. A tagok későbbi karrierjét mutatja be ez a terem.

  16. Shop: minden, ami ABBA-val kapcsolatos.

  Online jegyvásárláshoz kattintson ide
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2011.01.12.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: