Musicalinfo.hu - Újévi Gála a Duna TV-ben a Bereczki-Szinetár páros vezetésével!
 • Újévi Gála a Duna TV-ben a Bereczki-Szinetár páros vezetésével!

  2011. január 1-jén zenés utazásra invitálják nézőinket, ugyancsak a Budapesti Operettszínház sztárjaival. Újévi Operett Gálánkon Bódító bécsi pezsgő; Latin forgatag; Londoni sikerek és Magyar virtus várja majd a közönséget, némi musicallel és élő televíziós közvetítéssel fűszerezve.

  Oszvald Marika és a Balettkar
  Műsorunkban Lehár Ferenc, Kálmán Imre, Johann Strauss, Fényes Szabolcs, Ábrahám Pál, Zerkovitz Béla, Szirmai Albert, Huszka Jenő, valamint Lévay Szilveszter, Andrew Lloyd Webber, Stephen Schwartz és Claude-Michel Schönberg legnépszerűbb melódiái csendülnek fel, olyan művekből, mint A Csárdáskirálynő, A Denevér, a Montmartre-i ibolya, A víg özvegy, A Bajadér, a Giuditta, a Bál a Savoyban, A mosoly országa, a Mágnás Miska, a Lili bárónő, a Marica grófnő, a Cigányszerelem, illetve a Miss Saigon, a Godspell és a Rebecca.

  Házigazda: Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán. Közreműködik: Boncsér Gergely, Bordás Barbara, Dancs Annamari, Dolhai Attila, Faragó András, Frankó Tünde, Homonnay Zsolt, Kalocsai Zsuzsa, Kékkovács Mara, Kerényi Miklós Máté, Lehoczky Zsuzsa, Mészáros Árpád Zsolt, Náray Erika, Oszvald Marika, Peller Károly, Szabó Dávid, Szendy Szilvi, a Budapesti Operettszínház Balettkara és Zenekara. Vezényel: Makláry László. Művészeti vezető: KERO®, szerkesztő-rendező: Somogyi Szilárd.

  A gálaműsort a Duna Televízió élő egyenes adásban közvetíti! 2011 január 1. 19.30 Újévi Operett Gála a Budapesti Operettszínházból!
  (Forrás: Operett.hu)  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2011.01.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: