Musicalinfo.hu - Nyerj jegyeket a Musical Legendák veszprémi koncertjére!
 • Nyerj jegyeket a Musical Legendák veszprémi koncertjére!

  2010. december 6-án a Veszprém Arénában lesz látható a Musical Legendák koncert. Az egyedülálló produkcióban a leghíresebb musicalekből hallhatnak részleteket, több vidéki nagyvárosban.

  Veszprém - Veszprém Aréna - 2010. december 6.
  Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

  Debrecen - Főnix Csarnok - 2010. december 13.
  Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

  A KERO® által rendezett showban felcsendülnek a Rudolf, az Elisabeth, az Abigél, a Szép nyári nap, a Miss Saigon, a Szép nyári nap, A Szépség és a Szörnyeteg, A Pókasszony csókja és sok más musical dalai is.
  A dalokat az Operettszínház sztárjai adják elő, azaz Dolhai Attila, Kerényi Miklós Máté, Mészáros Árpád Zsolt - MÁZS, Szabó P. Szilveszter, Janza Kata, Peller Anna, Vágó Bernadett és Vágó Zsuzsi.

  Hallható lesz továbbá a turné hivatalos dala is, Gyere álmodj címmel, amelyet hamarosan már a rádiókban is játszanak. Sőt egy exkluzív CD hamarosan megjelenik az Operettszínház sztárjaival.

  Játékunkban a veszprémi koncertre sorsolunk ki 2db jegyeket, azok között, akik a Facebookon kedvelik ezt a hírt. Azaz nincs más dolgod, mint csatlakozni az oldalunk Facebook oldalához és kedvelni ezt a hírt. Amennyiben már tagja vagy oldalunknak, akkor csak kedvelned kell. Facebook oldalunkat ide kattintva nyithatod meg!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2010.10.23.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: