Musicalinfo.hu - Lesz-e új Sissi musical?
 • Lesz-e új Sissi musical?

  2010 februárjában futótűzként terjedt a hír a francia sajtóban, hogy Pascal Obispo új musicalt ír, méghozzá a híres Sissiről. Az osztrák császárnéról már több musical is készült a legismertebb a hazánkban is futó Elisabeth. A francia Sissihez egy Myspace oldal is tartozik amin egy bevezető is hallható a musicalből.

  Ám újabb hír azóta sem érkezett a musicalről, és bizonyos oldalak szerint a musical szerzője ellen jelenleg rendőrségi eljárás folyik így nem valószínű, hogy a musical 2010-ben még elkészül és színpadra kerül. A szerző egyébként a nyáron dolgozott egy másik musicalen is az Ádám és Éva musicalen, amiről hamarosan olvashatsz. Ám a Sissi musicallel kapcsolatos terveiről azóta sem nyilatkozott és a hivatalos honlapján sem található erről információ.

  Sokan várják izgatottan hogy mi lesz az új Sissi musicallel, hiszen Közép-Európában még mindig óriási kultusza van és a francia musicalek is egyre sikeresebbek a Rómeó és Júlia óta. A francia On l appelait. Sissi musical is várhatóan nagy érdeklődésre tartana számot Európa más országaiban is. Amennyiben új hírek érkeznek a Sissi musicalről mi is beszámolunk róla. Ha nem szeretnél lemaradni az infókról csatlakozz Facebook oldalunkhoz. Csatlakozáshoz kattints ide!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS

  Kapcsolódó hírek:
  Sissi az új francia musical Elisabethről!Halgass bele!  Szerző: Call
  Dátum: 2010.10.20.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: