Musicalinfo.hu - Diótörő 3D-ben az Evita dalszerzőjétől!Videó itt!
 • Diótörő 3D-ben az Evita dalszerzőjétől!Videó itt!

  Magyar szereplőkkel kerül a mozikba a Diótörő 3D verziója. A forgatókönyvet a rendező, Andrei Konchalovsky Chris Solimine-nel közösen írta, az alkotás producere Paul Lowin és Moritz Borman, valamint magyar részről Cirkó József.A filmet Magyarországon forgatták, így nem meglepő, hogy sok magyar szereplő is látható benne.

  A Diótörő filmváltozatához Csajkovszkij ismert dallamait felhasználva nyolc új dal készült, szövegüket az Oscar-díjas Sir Tim Rice írta, akinek nevéhez olyan musical és rockopera dalszövegek fűződnek, mint az Oroszlánkirály, az Evita, a Jézus Krisztus Szupersztár valamint a József és a szélesvásznú álomkabát.

  A Diótörő története 1920 karácsonyán, Bécsben játszódik. Az Elle Fanning által alakított kis főhős egy különleges diótörő figurát kap ajándékba. A kislány boldogan fekszik le aludni, de álmában megelevenednek a bábok és a karácsonyfadíszek. A gonosz Patkánykirály katonáival háborút indít ellenük. Győzelmüket a bátor Diótörő hiúsítja meg, aki gyönyörű herceggé válva magával viszi a kislányt mesebeli birodalmába. Örömét és csodálatát a patkányok támadása zavarja meg, de Diótörő és alattvalói hősi küzdelemben legyőzik őket. A győzelem után Diótörő birodalma ismét teljes fényében ragyoghat, a kislány pedig boldogan ébred fel álmából.

  Ezzel a filmmel egy újabb feldolgozásban lesz látható a híres előadás. A Diótörő Budapesten több helyszínen is látható, hisz az előadás a Thália Színház, a Bábszínház és a Nemzeti Táncszínház műsorán is megtalálható, amikre jegyek már vásárolhatóak a http://musicalinfo.jegy.hu oldalon.

  A film előzetese már elkészült, amit érdemes megnézni, hiszen a trailer egészen varázslatos és már most felidézi a karácsony hangulatát.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2010.10.18.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: