Musicalinfo.hu - Jézus Krisztus Szupersztár CD készül!
 • Jézus Krisztus Szupersztár CD készül!

  A Jézus Krisztus Szupersztárt 2010. szeptember 17-én mutatta be a Madách Színház. A rockopera 3 szereposztással került bemutatásra, új dalszövegekkel és látványos díszletekkel Szirtes Tamás rendezésében.

  A darab előkészületeiről, próbáiról és a bemutatóról készült werkfilmet 2010. október 24-én (vasárnap) 12.40 órakor ismétli az RTL KLUB.

  A rockopera decemberi és januári előadásaira október 25-én 10 órakor kezdik meg a jegyértékesítést a színház jegypénztáraiban.
  Az online értékesítés október 26-án 13 órakor kezdődik. Online jegyeket vásárolhat a http://musicalinfo.jegy.hu oldalon.

  Az előadás dalaiból hamarosan CD is megjelenik. A színháztól kapott információk szerint a CD-n még dolgoznak. Az új lemezen nem csak egy szereposztás énekel majd, hanem bonus track is lesz, így nem csak egy Jézus vagy Mária lesz hallható majd. A CD megjelenéséről természetesen beszámolunk majd. Ha nem szeretnél lemaradni a hírekről akkor csatlakozz Facebook oldalunkhoz. Csatlakozz itt!Kattints ide!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2010.10.16.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: