Musicalinfo.hu - Az Összefogás Estje sztárokkal Veszprémben!Jegyek itt!
 • Az Összefogás Estje sztárokkal Veszprémben!Jegyek itt!

  Az Ajka, Kolontár és Devecser térségében bekövetkezett súlyos katasztrófa károsultjainak megsegítésére jótékonysági estet tart a Veszprémi Petőfi Színház 2010. október 25-én (hétfőn) 19 órakor.

  Az Összefogás Estje című rendezvényen a teátrum tagjai mellett veszprémi és országosan ismert művészek, közéleti emberek szerepelnek, köztük musical énekesek is.

  Az eseményen többek között színpadra lép Jókai Anna írónő, Melocco Miklós szobrászművész, Dr. Márfi Gyula érsek, Zelnik József, néprajzkutató, Csík János zenész, a Mendelssohn Kamarazenekar, Ákos, Feke Pál, Varga Miklós, Keresztes Ildikó, Vastag Csaba és Vastag Tamás énekesesek az X-faktorból, valamint Blaskó Péter, Eperjes Károly, Kubik Anna, Kéri Kitty, Oberfrank Pál és Szalma Tamás színművészek.

  A rendezvény fővédnöke: dr. Navracsis Tibor, miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter. Az estre 5, 10, és 15 ezer forintos belépők válthatók, a bevételt a katasztrófa károsultjainak megsegítésére utalja a Veszprémi Petőfi Színház.

  Online jegyvásárláshoz kattintson ide!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2010.10.14.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: