Musicalinfo.hu - Glee CD játékok, letöltés és érdekességek!
 • Glee CD játékok, letöltés és érdekességek!

  Minden idők egyik legsikeresebb musicalsorozata, a Glee immár zenei CD formájában is megérkezett Magyarországra! Az első Glee zenei album már a boltokban!

  A Glee egy amerikai gimnázium énekszakkörének mindennapjait mutatja be. A sorozatban a tinédzser szereplők adásról adásra újabb és újabb, közismert dalok feldolgozásait adják elő (pl. Rihanna: Take A Bow, Jordin Sparks: No Air, Celine Dion: Taking Chances, Queen: Somebody To Love, Avril Lavigne: Keep Holding On, Lionel Richie: Endless Love, John Lennon: Imagine, Kelly Clarkson: My Life Would Suck Without You, stb.), mely a sorozat filmzenéjének első két lemezén is megtalálhatóak.

  Most az első lemez jelent meg, majd az ősz folyamán érkezik a második rész is. Az USA-ban már az első évadhoz kapcsolódó kiadványok is poptörténelmet írtak tavaly. 3 album, 2 mini-album és a sorozatban nem szereplő Last Christmas Wham! átdolgozásból összesen 7 millió dalt és 2,5 millió albumot adtak el. Az Egyesült Királyságban 6 hónapja indult a sorozat és már 23 Top 50 kislemezt produkált, melyekből összesen közel 1 millió letöltést vettek meg a rajongók. Az 5 CD-ből július végéig 747.000 darab talált gazdára.


  A Glee Volume 1. CD-t most meg is nyerheted a Sony Music Entertainment Magyarország Kft. jóvoltából. Ehhez nem kell mást tenned, mint csatlakoznod Facebook oldalunkhoz és kedvelni ezt a hírt. Csatlakozni a Tetszik gomb megnyomásával tudsz itt!Kattints ide! A játék lezárult, játékunk nyertese Friedrich Anna! Gratulálunk!

  Sőt akár le is töltheted a dalokat! Letöltés és részletek itt!

  A magyar rajongók már az őszi vetítés előtt elkezdtek foglalkozni a sorozattal. A www.glee.hu oldalon folyamatosan friss híreket lehet olvasni a Gleeről és a szereplőkről is.

  A népszerű sorozat Magyarországon az X-faktor adásai előtt látható az RTL Klub műsorán.
  A műsor honlapja:
  http://www.rtlklub.hu/sorozatok/glee

  Ha igazán szereted a Gleet, akkor egy egyedi játékban is részt vehetsz a Facebookon. A játékban azok vehetnek részt, akik a Glee szimbólumát vagyis az L-t mutató profilképet töltenek fel a Facebook oldalukra és azt használják. 100 játékosonként 1 CD-t sorsolnak.
  Ha érdekel a játék kattints ide!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS

  Kapcsolódó hírek:
  Az X-faktor 12 döntőse és jegyek az élő showra!  Szerző: Scavok
  Dátum: 2010.10.10.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: