Musicalinfo.hu - Sztárvendég az utolsó Halloween Musical Plusszon!Nyerj jegyeket!
 • Sztárvendég az utolsó Halloween Musical Plusszon!Nyerj jegyeket!

  Hazánkba érkezik az osztrák és a németországi teátrumok sztárja, Susan Rigvava-Dumas, akit a színházkedvelő közönség leginkább Mr.Danversként ismerhet hazánkban a bécsi Rebeccából.
  A repertoárjában lévő dalok mellett igazi különlegességgel is készül kifejezetten a magyar közönség számára!

  Susan mellett színre lépnek még a hazai musical történelem rémséges alakjai : Egyházi Géza, Csóka-Vassas Kinga, Mihálka György és Pirgel Dávid a Vámpírok Báljából és Molnár László a Jekyll és Hyde címszereplője.

  További meglepetések is várhatóak!
  Aki szeretne egy jót borzongani,az semmiképp se hagyja ki a Halloween showt. Legfőképpen azért mert az idei lesz az utolsó Halloween Plusz,a musical történelem Halloweenre illő szegény repertoárjára való tekintettel.

  Részletek hallhatóak: Rebecca, a Vámpírok Bálja, Az Operaház Fantomja, Rocky Horror Show, Elisabeth, We will rock you,Jekyll és Hyde...

  Online jegyvásárlás és további részletek a www.musicalplusz.hu oldalon.

  Játékunkban most 2 jegyet nyerhetsz! Ehhez nem kell mást tenned, mint csatlakozni oldalunkhoz és kedvelni ezt a hírt. Ha már tagja vagy Facebook oldalunknak, akkor már csak kedvelned kell ezt a hírt. A nyertest azok közül választjuk ki, akik kedvelték ezt a hírt.
  Csatlakozáshoz kattints ide!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2010.10.07.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: