Musicalinfo.hu - IL DIVO - A Musical Affair CD jelenik meg!
 • IL DIVO - A Musical Affair CD jelenik meg!

  Az Il Divo, a rekordokat döntö klasszikus crossover csapat, akik több mint 26 millió albumot adtak el világszerte, megjelenteti hatodik stúdióalbumát "A Musical Affair" címmel november 4-én a Syco / Sony Music gondozásában. Az album megjelenésével egyidőben, melyen olyan neves vendégművészek működnek közre, mint Barbra Streisand, Nicole Scherzinger, Kristin Chenoweth és Michael Ball, néhány Broadway fellépésre is sor kerül a Marquis Színházban Heather Headley közreműködésével november 7-i kezdettel.

  Az "A Musical Affair" az Il Divo első, a Broadway show-k által ihletett dalválogatása, olyan musicalekből, mint Az Operaház Fantomja, a Carousel és a West Side Story. Az album az Il Divo védjegyének számító romantikus és érzelmekkel teli feldolgozásait mutatja be olyan szívből jövő klasszikusokkal többek közt, mint a "Some Enchanted Evening" (South Pacific), a "Bring Him Home" (A nyomorultak), vagy a "Tonight" (West Side Story).

  Az Il Divo vadonatúj köntösbe öltöztette ezeket a rajongásig szeretett dalokat, és meghívott számos Broadway és pop művészt duett partneréül egyes dalokhoz. Ezek a top zenészek olyan dalokhoz adták tehetségüket, mint a "Music of the Night" (Az Operaház Fantomja) - élő duett Barbra Streisanddal; az "All I Ask Of You" (Az Operaház Fantomja) - duett Kristin Chenoweth-szel; a "Memory" (Macskák) - duett Nicole Nicole Scherzingerrel; és a "Can You Feel the Love Tonight" (Az Oroszlánkirály) - duett Heather Headley-vel.

  November 7-én az Il Divo elindítja meghatározott ideig tartó élő koncertsorozatát a New York-i Marquis Színházban, mely az első alkalom lesz, hogy a négy tag egyszerre énekel a Broadway színpadán. Az "Il Divo - A Musical Affair: The Greatest Songs of Broadway Live" elnevezésű koncertsorozat a Broadway musicalek leghíresebb dalait vonultatja majd fel Carlos, David, Urs és Sebastien egyéni színházi tapasztalataiból merítve. Ezen felül a Tony- és Grammy-díj nyertes Heather Headley is közreműködik a showban az összes dátum alkalmával.

  A show november 7-i debütálása mellett az Il Divo november 8-án, 9-én, 11-én, 12-én és 13-án fog fellépni a Marquisban. A quartett tagjai számára nem ismeretlen a musical színház: Carlos Mariust játszotta A nyomorultakban, amikor a show először bemutatkozott Spanyolországban 1993-ban, míg David Rodolfo szerepét játszotta a Broadwayen a La BohSme című showban 2003-ban, mely összesen 7 Tony-díj jelölést kapott később.

  A MUSICAL AFFAIR dallista:
  1. Memory (Featuring Nicole Scherzinger) - Italian & English
  2. Can You Feel The Love Tonight (Featuring Heather Headley) - Spanish & English
  3. Bring Him Home - Spanish
  4. Tonight - English
  5. All I Ask Of You (Featuring Kristin Chenoweth) - Spanish & English
  6. Some Enchanted Evening - English
  7. Who Can I Turn To? - Spanish
  8. Who Wants To Live Forever - Italian & English
  9. You'll Never Walk Alone - English
  10. If I Ever Would Leave You - English
  11. Love Changes Everything (Il Divo and Michael Ball) - English
  12. The Music Of The Night (Barbra Streisand and Il Divo) - English  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2013.09.23.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: