Musicalinfo.hu - Il Divo A Musical Affair koncertshow Bécsben - Jegyek itt!
 • Il Divo A Musical Affair koncertshow Bécsben - Jegyek itt!

  2014. október 1-én Bécsben a Wiener Stadthalleban lesz látható az Il Divo új showja az A Musical Affair koncertshow.

  Az "A Musical Affair" az Il Divo első, a Broadway show-k által ihletett dalválogatása, olyan musicalekből, mint Az Operaház Fantomja, a Carousel és a West Side Story. Az album az Il Divo védjegyének számító romantikus és érzelmekkel teli feldolgozásait mutatja be olyan szívből jövő klasszikusokkal többek közt, mint a "Some Enchanted Evening" (South Pacific), a "Bring Him Home" (A nyomorultak), vagy a "Tonight" (West Side Story).

  Az Il Divo vadonatúj köntösbe öltöztette ezeket a rajongásig szeretett dalokat, és meghívott számos Broadway és pop művészt duett partneréül egyes dalokhoz. Ezek a top zenészek olyan dalokhoz adták tehetségüket, mint a "Music of the Night" (Az Operaház Fantomja) - élő duett Barbra Streisanddal; az "All I Ask Of You" (Az Operaház Fantomja) - duett Kristin Chenoweth-szel; a "Memory" (Macskák) - duett Nicole Nicole Scherzingerrel; és a "Can You Feel the Love Tonight" (Az Oroszlánkirály) - duett Heather Headley-vel.

  November 7-én az Il Divo elindítja meghatározott ideig tartó élő koncertsorozatát a New York-i Marquis Színházban, mely az első alkalom lesz, hogy a négy tag egyszerre énekel a Broadway színpadán. Az "Il Divo - A Musical Affair: The Greatest Songs of Broadway Live" elnevezésű koncertsorozat a Broadway musicalek leghíresebb dalait vonultatja majd fel Carlos, David, Urs és Sebastien egyéni színházi tapasztalataiból merítve. Ezen felül a Tony- és Grammy-díj nyertes Heather Headley is közreműködik a showban az összes dátum alkalmával.

  Az Il Divo bécsi koncertjére már árulják a jegyeket a www.jegyekitt.hu oldalon.


  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kontor
  Dátum: 2014.01.05.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: