Musicalinfo.hu - Görgényi Fruzsina: "Természetesen igazi a csók Vastag Csabával"
 • Görgényi Fruzsina: "Természetesen igazi a csók Vastag Csabával"

  Bennfentesek szerint a hagyományosnál szorosabb kapcsolat alakult ki a készülő Grease-musical két főszereplője, Görgényi Fruzsina és Vastag Csaba között. A két színész nagy beleéléssel próbálja a csók-jeleneteket.

  A Grease című musical történetét 30 éves kor felett szinte mindenki ismeri, így annak ellenére sem lesz meglepetés a darab végkifejlete, hogy az októberben színpadra kerülő új előadáshoz friss szövegkönyv készült. A két főszereplő, Danny és Sandy természetesen egymásba szeretnek, és nyílt színen csókolóznak. A Dannyt és Sandyt alakító Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina is volt már szerelmes, így át tudják adni magukat az érzésnek, a csókjelenetet pedig a lehető legtermészetesebb módon oldják meg.

  – Természetesen bizonyos határokon belül, de aki ezt a szakmát választja, nem zárkózhat el egy igazi csók elől, pláne ha egy ilyen kis ártalmatlan randi- idillt idéző "tinédzsercsókról" van szó. A próbán Csabival meg kellett szoknunk egymás közelségét, mert az életben csak barátok vagyunk, de ez egy két perc, aztán inkább azon járt az agyunk, hogy hogyan legyen a lehető legigazabb maga a szituáció amiben az a bizonyos csók elcsattan, mert az csak akkor működik ha meg van alapozva a helyzet. - állítja Fruzsina, akivel sok fiatal lány szívesen cserélne, hogy Vastag Csaba ölelő karjaiba vethessék magukat. A fiatal színésznő szerint nem jelent problémát szétválasztani a munkát és a magánéletet.


  Vastag Csaba ennél már árnyaltabban fogalmaz. – A próba hevében olykor megtörténik, hogy szenvedélyesebb egy csók, de ebből egyikünk sem csinál problémát. Mindkettőnknek megvan a civil élete, nem akarjuk megbolygatni a másik hétköznapjait. Nagyon jó a kapcsolatunk Fruzsival, a színpadon kívül is barátok vagyunk, de nem szabad ennél többet belegondolni ebbe a kapcsolatba. Valóban nem csókolózunk, de azon vagyunk, hogy a nézők ezt higgyék. Ha sikerül, jól végeztük a dolgunkat – kacsint az X-Faktor győztese.


  A musical ország szerte látható lesz. 2015. október 16-án a SYMA Rendezvényközpont ad otthon a musical premierjének, amit a Bánfalvy Stúdió mutat majd be.

  Online jegyvásárlás ide kattintva!

  Szereplők:
  Danny Zuko - Vastag Csaba
  Sandy - Görgényi Fruzsi
  Betty Rizzo - Kiss Ramóna
  Frenchy - Szemerédi Bernadett
  Marty - Mózes Anita
  Jan - Nyári Darinka / Ress Hajnalka
  Doody - Vastag Tamás / Ekanem Bálint
  Kenickie - Borbély Ricsi / Sándor Péter
  Roger - Cselepák Balázs
  Vince Fontaine - Gesztesi Károly
  Cha Cha - Nemcsók Nóra
  Angyal - Harmath Imre
  Ms Lynch -Szalai Mariann
  Patty - Bugár Anna  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2015.08.22.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: