Musicalinfo.hu - Időkerék Musicalgála az Operettszínházban! Jegyek itt!
 • Időkerék Musicalgála az Operettszínházban! Jegyek itt!

  A Petőfi Musical Stúdió immár 20 éve működik és remek megmutatkozási lehetőséget jelent a zenés színházat kedvelő fiataloknak.

  A Stúdió társulatából jónéhány sikeres művész került ki, például Fejes Szandra, Radnay Csilla, Nagy Sándor, vagy az Operettszínház sztárjai közül Lukács Anita, Nádasi Veronika, Vágó Zsuzsi, Bálint Ádám, Pálfalvy Attila, és a gálaest rendezője-Somogyi Szilárd.

  A 2016. május 23-i színes gálaműsor ünnepli és felsorakoztatja az elmúlt két évtizedet, a jelen és a jövő tehetségeit, emellett színvonalas és zenei különlegességekkel tűzdelt műsort kínál a musicalt szerető közönségnek.

  Az est fellépői többek közt: Lukács Anita, Nádasi Veronika, Bálint Ádám, Vágó Zsuzsi, Vanya Róbert, Kékkovács Mara, Laboda Zsanett, Fejes Szandra, Laboda Renáta, Kun Ágnes Anna, Márton Fruzsina, Mujahid Zoltán, Kovács Gyopár, Varga Vivien, Varga Szabolcs.

  Sok-sok ismert és közkedvelt dal mellett részletek mutatnak be a Mária Evangéliuma, a Valahol Európában, az Annie, az Álarcosbál és a Nyomorultak musicalekből.

  A jegyek értékesítése már elindult! Online jegyvásárlás ide kattintva!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2016.03.25.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: