Musicalinfo.hu - Hair musical a Sziget Színház előadásában - Jegyek itt!
 • Hair musical a Sziget Színház előadásában - Jegyek itt!

  A Hair musical 1967-ben debütált, a Broadwayn közel 1800 alkalommal volt látható, a zenéjét Calt MacDermot, a szövegét pedig James Rado és Gerome Ragni írta.

  A történet a '60-as évek hangulatát tükrözi, a hippi korszakot, a szexuális forradalmat, a társadalmi különbségeket, a rasszizmust, valamint a vietnámi háború elleni tiltakozást. Több dala vált a vietnámi háború elleni békemozgalom himnuszává. A darab sok vitát váltott ki az illegális drogok, a szexualitás kezelése, a meztelenkedés miatt, mindenképpen úttörőnek számított, mint rock-musical. A viták ellenére világszerte óriási sikert futott be, s népszerűségén csak lendített az 1979-ben született filmváltozat, mely még több emberhez juttatta el a mondanivalóját.

  2015 márciusában Budapesten láthatja a közönség a Sziget Színház előadásában, Pintér Tibor rendezésében a musicalt, majd egy másik rendezésben az évad végén a Belvárosi Színházban is bemutatásra kerül a Hair musical. Mindkét előadásra kaphatóak már jegyek! Jegyvásárláshoz kattints ide!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: szparajdi
  Dátum: 2015.03.10.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: