Musicalinfo.hu - Fertőrákosi Barlangszínház 2018-as műsora! Jegyek és műsor itt!
 • Fertőrákosi Barlangszínház 2018-as műsora! Jegyek és műsor itt!

  A Fertőrákosi Barlangszínházban 2018 nyarán is változatos program várja a közönséget. A szezon az Experidance produkció Hamupipőke feldolgozásával és a Cinderella musicallel indul.

  Ezt követi a kubai Mandekan Cubano Grouppal együtt Magyarországon fellépő Richard Bona koncertje követ majd. Azt követően egy másik zenei ikon Billy Cobham látogat el hazánkba.
  Ezután újra az Experidance veszi át a színpadot az egyik legnagyobb sikerprodukciójával a Román Sándor koreográfiájával készült Nagyidai cigányok című előadással. A júniust egy magyar táncelőadás a Nyári tánc virágporban zárja.

  A július a musical jegyében indul Feke Pál koncertjével, amiben a Disney hangulatú filmzenei koncertre számíthatunk.
  A Győri Nemzeti Színház és a Szegedi Nemzeti Színház koprodukciója a Sevillai borbély követ. Július közepén Magyarországon először lesz látható Jiri Menzel új rendezése a Falstaff a Kassai Állami Opera előadásában. A júliust 8 előadással nemzetközi és magyar musical sztárokkal zárja a SinSingSing musical gála, ahol Joël Wood (London), Stéphanie Schlesser (Párizs), Vincent Bueno (Bécs), Feke Pál, Vastag Tamás, Füredi Nikolett és Buch Tibor várják a nézőket.

  Augusztusban a Kölcsönlakás és a Hatan pizsamában vígjátékokkal érkezik a Játékszín sztárszerepsoztással, majd Kálmán Imre A chicagói hercegnő című operettjét láthatjuk a Budapesti Operettszínház tolmácsolásában. Budapesten a közönség Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Kalocsai Zsuzsa, Szulák Andrea, Szendy Szilvi, Fischl Mónika, Bársony Bálint, Bordás Barbara főszereplésével, kettős szereposztásban láthat.

  Augusztus közepén búcsúzik az Experidance az új előadásával a Sissi - A királyné, a gróf és a cigánylány című előadásával, majd két német nyelvű előadás az Eine Nacht in Venedig másnéven az Egy éj Velencében című operett és a Csárdáskirálynő lesz látható a Soproni Petőfi Színház előadásában. A szezont ezúttal Demjén Ferenc és Charlie közös koncertje zárja Fertőrákoson.

  Online jegyvásárlás és dátumok ide kattintva!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2017.11.17.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: