Musicalinfo.hu - Fenyő Ünnep 2014 - Fenyő Miklós koncert a SYMA Csarnokban! Jegyek itt!
 • Fenyő Ünnep 2014 - Fenyő Miklós koncert a SYMA Csarnokban! Jegyek itt!

  Fenyő Miklóst bátran nevezhetjük az egyik legnagyobb magyar könnyűzenésznek, hiszen "Mr. Rock and Roll" az elmúlt 42 évben nem kevesebb mint 28 albumot készített, 3 pártfogoltjának pedig összesen 7 albumán vállalt menedzseri feladatot. A '70-es és '80-as évek slágergyárosa Amerikában szeretett bele a rock and roll műfajba - az ehhez kapcsolódó életérzést próbálta hazánkban is megvalósítani, és egy fergeteges show-val előrukkolni. Olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a "Hotel Menthol", "Limbó Hintó", "Rock and Roll Party", "Duci Juci", "Napfény a jégen" vagy a "Made in Hungária".

  Dalai és az általa képviselt zenei stílus olyannyira sikeresnek bizonyult, hogy még évekkel, sőt évtizedekkel a legendás Hungária zenekar feloszlása után sem csökken az érdeklődés a műfaj, valamint a csapatban töltött évek után készült Fenyő-szólóalbumok és -koncertek iránt.

  A rajongók legnagyobb örömére idén ismételten megrendezik a Fenyő Ünnepet. Fenyő Miklós 2014. december 29-én a SYMA Csarnok színpadán várja a rajongóit.

  Online jegyvásárlás ide kattintva!

  Sztárvendégek: Ullmann Mónika és Miller Zoltán

  Fenyő Miklós minden évben igyekszik valami újjal előrukkolni, hogy hűséges közönségét szórakoztassa. A megszokott minőségű hang- és fénytechnika, a kivetítők, a látványvilág, na és az elmaradhatatlan, különleges énekhang teszi felejthetetlenné a show-t. Egy kiváló művész, számtalan remek sláger - élje át Ön is újra Fenyő Miklós fergeteges ünnepi koncertvarázsát!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2014.09.25.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: