Musicalinfo.hu - A Made in Hungaria musical sztárjai Fenyő Miklós koncertjén!
 • A Made in Hungaria musical sztárjai Fenyő Miklós koncertjén!

  1997 óta minden évben hatalmas rock and roll ünnepnek számít, amikor Fenyő Miklós a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra lép. Visszatérő vendégeink már tudják, hogy minden évben valami különleges látvánnyal, díszlettel és show-val várja közönségét Mr. Rock And Roll.

  Idén májusban utolsó alkalommal játszotta a József Attila Színház a Made in Hungaria című musicalt. A darab Fenyő Miklós életének egy szakaszát dolgozza fel. A 2001 októberében bemutatott művet több mint 320 alkalommal játszották, amiben maga Fenyő Miklós is szerepet kapott. Erre a darabra is emlékeznek a koncerten a főszereplőkkel együtt, igazi házibuli hangulatot varázsolva a Margitszigetre.

  Mi a program a nyár utolsó szombatján? Nem is kérdés. Minden évben egy felejthetetlen Fenyő Miklós koncerttel fejezzük be a vakációt. Augusztus utolsó hétvégéjén hiányozna, ha nem lenne. Idén sem lesz másképp.

  Sztárvendégek: a Made in Hungaria színdarab főszereplői:
  Miller Zoltán, Blazsovszky Ákos, Ferencz Bálint, Gieller Csaba, Háda János és Lévay Viktória

  Természetesen a műsorból nem hiányozhatnak majd a legismertebb dalok - Csavard fel a szőnyeget, Csókkirály, Hotel Menthol, Limbó Hintó, Napfény a jégen valamint a többi Hungária és Fenyő sláger.

  A koncert 2012. augusztus 25-én lesz a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Online jegyvásárlás és jegyárak ide kattintva!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2012.08.02.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: