Musicalinfo.hu - Feke Pál: BOR, LEMEZ ÉS KONCERTTURNÉ
 • Feke Pál: BOR, LEMEZ ÉS KONCERTTURNÉ

  FRISS! - 2012.10.15 - Már árulják a jegyeket Feke Pál székesfehérvári lemezbemutató koncertjére! Jegyvásárláshoz kattints ide!

  Karácsonyra meglepetéssel készül a rajongóknak Feke Pál. Régi szenvedélyének a bornak is szerepe lesz új lemeze kapcsán, ugyanis a lemez egy exkluzív csomagolású díszdobozban jelenik meg. Az új lemez dalairól még nincsenek infók csak annyi, hogy új dalok és feldolgozások lesznek hallhatóak rajta. A megjelenésről is csak annyit tudni, hogy karácsony előtt már megjelenik, várhatóan novemberben. A CD megjelenését egy Feke Pál koncertturné követi.

  Az új lemezről így nyilatkozott Feke Pál a hivatalos honlapján:
  "Évek óta járok Egerbe és ismerkedem a szőlővel, a borkészítéssel. Ott ismerkedtem meg Bolyki János borász barátommal, akiről nyugodtan állíthatom, hogy Eger egyik legnépszerűbb és legjobb borásza.

  Teltek az évek és úgy éreztem, eljött a pillanat, hogy egy közös bort készítsünk el. Néhány nappal ezelőtt megtörtént a bor házasítása, és nagy öröm számomra, hogy november közepétől megvásárolható lesz a boltokban. Úgy gondoltam, a borhoz kapcsolódóan karácsonyra összeállítok egy új, tőlem eddig még nem hallott dalokat tartalmazó lemezt. Nagyszerű zenésztársakkal készítjük el az új stúdióalbumot, mely november közepétől megvásárolható és megrendelhető lesz. Az lemezről és a megjelenés időpontjáról, valamint az új termékcsaládról hamarosan mindent megtudhatnak. A bor és a lemez egy exkluzív csomagolású díszdobozban együtt, valamint külön-külön is elérhető lesz.

  Remélem, egy igazán különleges karácsonyi ajándék lesz ez az összeállítás.

  Hírek és friss információk a megjelenéssel és a lemez anyagára épülő koncertekkel kapcsolatban hamarosan!

  Üdvözlettel: Feke Pál"

  Fotó: www.fekepal.hu  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kontor
  Dátum: 2012.09.19.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: