Musicalinfo.hu - Fame - A hírnév ára musical az Operettszínházban! Jegyek és JÁTÉK itt!
 • Fame - A hírnév ára musical az Operettszínházban! Jegyek és JÁTÉK itt!

  2015. június 26-án mutatja be a Budapesti Operettszínház a Fame musicalt, ami az évad utolsó bemutatója lesz. Számos színészgeneráció edzette magát e musical dalain. Magyarországi bemutatója közel 20 éve volt. Most, amikor a 2014/15-ös évadban újra színpadra kerül, magában hordozza a magyar musicaljátszás összes értékét, tapasztalatait. Nagyon pontos életképet mutat arról, hogy a mai tehetségkutatók világában a könnyű siker, a sztárság tiszavirág életű, ha nincs mögötte munka, áldozat és harc. A tehetség egy szerencsés állapot. Sok tényezőnek kell összejátszani ahhoz, hogy valódi érték szülessen.

  A történet nyolc tehetséges fiatalt mutat be a New York-i Művészeti Iskolán, ahol négy tanéven keresztül követhetjük végig a művészpalánták korai pályafutását a diploma megszerzéséig vezető rögös úton. Tehetséges fiatalokat találni pedig nem jelentett gondot, hiszen Gubik Petra, Muri Enikő, Veréb Tamás, Kocsis Dénes, Jenes Kitti és Gömöri András Máté, a Budapesti Operettszínház Mi is itt vagyunk! kampányának résztvevői, új generációjának tagjai alig várják, hogy kollégáikkal Kerényi Miklós Mátéval, Szabó Dáviddal és Vágó Zsuzsival együtt színpadra lépjenek és kicsit önmagukat játsszák. Ahol művészpalánták vannak, ott tanárokra is szükség van. Szulák Andrea és Nádasi Veronika Miss Sherman szerepében, míg két prózai vendégművész Németh Kristóf és Vasvári Csaba Mr. Myers, a drámatanár szerepében segíti majd őket.

  Az előadásokra már elkezdték a jegyek értékesítését! Jegyvásárláshoz kattints ide!

  Ez a musical a fiatalok útkereséséről szól, miközben bepillantást enged a kulisszák mögötti világba is, amely már korántsem olyan csillogó, mint ahogy az kívülről látszik. Szeressék, nézzék ezt a darabot, mert olyan különleges emberek létért való küzdelméről szól, akiket Popper Péter egykor bohócnak és varázslónak titulált, Önök pedig hétköznapi nyelven úgy hívnak: SZÍNÉSZ!

  JÁTÉK!
  A játék nyertese: Batay Bernadett

  JÁTÉK!Nézd meg a premier előtt a Fame musicalt!2 jegy talál gazdára játékunkban! Oszd meg a képet a Facebookon és ha...

  Posted by Musicalinfo.hu on 2015. június 15.
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2015.06.15.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: