Evita musical a Margitszigeten - Jegyek itt!

2024.06.16 kovacsad

Evita musical a Margitszigeten - Jegyek itt!

Az Evita musical 2024. július 5-én és 6-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható. Jegyek lentebb!

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.
Egy musical az emberi sors dallamairól, amiben az élet nem egyértelmű: sokszor menekülnénk, mégis keresünk. Néha megpihennénk, de hajtunk tovább. Megmutatnánk magunkat, de játszanunk kell. Rajongásig szeretünk és kifulladásig élünk. Ez a kettősség végig kísérte Eva Perón életét, ahogyan a megtagadott gyerekből milliók által elismert és szeretett first lady vált belőle, és mindez a róla készült musicalben is kirajzolódik.

„Visszajövök és millióké leszek!” – mondta Eva Perón (Evita), az argentin miniszterelnök felesége a halála előtt, aki a szegénységből felemelkedve olyan életet élt, amely mintaként szolgálhat mindannyiunk számára. Rendkívüli, ugyanakkor ellentmondásos alakját a zseniális szerzőpáros, Andrew Lloyd Webber és Tim Rice népszerű musicalje, valamint a Madonna főszereplésével a színpadi mű alapján készült film tette világszerte ismertté és népszerűvé.

A darab 1980-as első magyarországi bemutatója a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon volt. A musical azóta több alkalommal látható volt már színházunkban, idén nyáron pedig ismét visszatér, hisz örök értékeinek, az emberi sorsok megható ábrázolásának, valamint nagyhatású zenéjének köszönhetően a musicalek legnagyobb klasszikusai közé tartozik.

Andrew Lloyd Webber zeneszerző és Tim Rice szövegíró az emberi sorsot helyezi előtérbe a maga visszásságaival és erényeivel együtt. A címszereplő életét Che Guevara szemén keresztül követjük végig a felemelkedéstől egészen a tragikusan korai haláláig. Ő szolgáltatja az ellenpontot a szentként tisztelt nő életének balzsamozott hibátlanságához.

Ez a kettősség végül rávilágít: Evita egy igaz ember, aki megérdemli a tiszteletet.

Az Evita musical 2024. július 5-én és 6-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Főszereplők:

Július 5.
Evita: HORVÁTH MÓNIKA
Che: SZEMENYEI JÁNOS
Peron: NAGY BALÁZS
Magaldi: FEJSZÉS ATTILA
Szerető: MOLNÁR ÁGNES

Július 6.
Evita: GADÓ ANITA
Che: PESÁK ÁDÁM
Peron: CSENGERI ATTILA
Magaldi: KOCSIS DÉNES
Szerető: MOLNÁR ÁGNES

Játékunk nyertesei: Ferenczi Mária, Ács Dániel
Játékunkban páros jegyeket sorsolunk az előadásra. Azon Facebook  követőink között, akik a játékról szóló poszt alatt kommentben megírják, hogy Mikor voltak utoljára a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon? A megosztásoknak is örülünk! :)

Valamint azok között is sorsolunk jegyeket, akik a JÁTÉK menüben feltett kérdésünkre helyesen válaszolnak. A játék június 22-ig tart.

Ezt a nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A játék során átadott adatokat a musicalinfo.hu kezeli, azt a Facebook semmilyen formában nem kapja meg.

FIGYELEM!
Minden nyertest üzenetben értesítünk! Oldalunk sosem kér banki adatokat és egyéb adatokat. Ha ilyennel találkozik azonnal jelentse azt felénk! 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
Játék
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024