Musicalinfo.hu - Tolódik a Valentin napi Emberek Nagykoncerten!
 • Tolódik a Valentin napi Emberek Nagykoncerten!

  2012. május 16-án 19 órakor az Emberek együttes nagykoncertje lesz a RaM Colosseumban.
  Első lemezük (Száz út) már a megalakulás évében, 1995-ben megjelent és rögtön aranylemez lett. Működésük alatt még két lemezt adtak ki, a Tábortűz 1997-ben, a Forog a Föld 1998-ban került a boltokba. Az akkori nagy sikert jellemzi, hogy a rádiók még a mai napig rendszeresen játsszák legnagyobb slágereiket.

  Miller Zoltán 2000-ben eMeRton díjat kapott, mint az Év legjobb musical énekese. Eddigi pályája alatt több mint húsz fontosabb szerepet eljátszhatott. A Madách Színház művésze, láthattuk többek közt Az Operaház Fantomjában is. 2004- ben az "Év legnépszerűbb színésze" kategóriában átvehette a Súgó Csiga díjat. 2008. szeptember végén megjelent első szólólemeze Fehér és Fekete címmel, melyen hat feldolgozásszám és hat saját dal hallható.

  Berkes Gábor az Első Emelet és a Rapülők zenekarok oszlopos tagja volt, ezek után hozta létre az Emberek formációt. Könnyűzenei sikerei mellett számos filmzenét is írt (Hippolit, Apám beájulna, Egy szoknya, egy nadrág, Egy bolond százat csinál, Eszter hagyatéka). Folyamatosan produceri tevékenységet is folytatott. Két éve folyamatosan koncertezik, és új dalokat ír az újra aktívan dolgozó Első Emelet együttessel.

  Valentin-napra tervezték a koncertet, azonban technikai okok miatt, ferbuár 14 helyett május 16-án kerül megrendezésre a koncert.

  Jegyek kezelési költség nélkül ide kattintva vásárolhatóak!
  Jegyek már 3900 forinttól kaphatóak. Online jegyvásárláshoz kattintson ide!

  A koncerten ráadásul kívánságok is teljesülnek. Ha van olyan dal, amit szívesen hallana a koncerten, akkor írja meg millerzoltan.management@gmail.com címre.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2012.01.25.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: