Musicalinfo.hu - Szilveszteri Elfújta a szél az Operettszínházban - Jegyek itt!
 • Szilveszteri Elfújta a szél az Operettszínházban - Jegyek itt!

  2013-ban is újévi bulival várja a musical rajongókat a Budapesti Operettszínház, ugyanis 2013. december 31-én különleges szilveszter esti Elfújta a szél musical előadást rendeznek extra szórakoztató műsorral, vacsorával és hajnalig tartó színpadi retro-diszkóval!

  Aki a Szilvesztert az Operettszínházban szeretné tölteni, az már 11.000 forinttól megvásárolhatja jegyét a különleges előadásra.
  Jegyvásárláshoz kattintson ide!

  A Szilveszteri Elfújta a szél előadás szereposztását még nem hirdette ki a színház, de azt már tudjuk, hogy az Elfújta a szél Budapesten olyan nevekkel kerül bemutatásra mint Janza Kata, Szabó P. Szilveszter, Gubik Petra, Vágó Zsuzsi, Szomor György, Bíró Eszter, Nádasi Veronika, Brasch Bence, Veréb Tamás, Serbán Attila, Lehoczky Zsuzsa, Csengeri Ottília, Petridisz Hrisztosz, Szerényi László, Pálfalvy Attila és Kocsis Dénes.

  A musical történetéről:
  Scarlett O'Hara története 1861-ben kezdődik, amikor egy tizenhat éves lány gondtalan, csupán szerelmi bonyodalmaktól terhes életébe hirtelen belép az amerikai polgárháború Észak és Dél között, ami mindent megváltoztat körülötte. Mérhetetlen szegénység tör ki, így Scarlettnek napról napra harcot kell vívnia a családi birtok, Tara megőrzéséért, és a megélhetésért. Pusztulás, születés és halál kíséri végig életét. Dacból kötött házasságai rendre véget érnek, szerelmi kudarcai árán azonban végül mégis megadatik számára az újrakezdés lehetősége.

  A regény alapján 1939-ben Victor Fleming rendezésében nagysikerű film is készült, amely 10 Oscar-díjat kapott.

  Az Elfújta a szél franciaországi ősbemutatóját 2003. szeptember 30-án a párizsi Palais des Sports-ban tartották, a magyarországi kőszínházi premierje pedig 2013. december 13-án lesz.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kontor
  Dátum: 2013.11.23.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: