Musicalinfo.hu - Elfújta a szél musical Szegeden!
 • Elfújta a szél musical Szegeden!

  A tavalyi Szabadtéri-évad legnagyobb sikere az Elfújta a szél musical volt, így nem csoda, ha a nézők visszatapsolták a világhírű szerelmi történetet. Scarlett visszatérése tartogat igazi meglepetéseket, úgyhogy annak is érdemes újra megnéznie, aki tavaly már látta.

  Az egyik érdekesség, hogy új karakterek jelennek meg a tavaly nyári bemutatóhoz képest. Ilyen új szereplő lesz Scarlett testvére, Suellen. Pork, a komornyik és Jack, a szolgáló is helyet kaptak a történetben.

  A Szegedi ebben az előadásban láthatja a közönség Dolhai Attilát utoljára új musical-szerepben: a nyári Elfújta a szél frissített szereposztásában Ashley Wilkes karakterét alakítja. Ősztől elbúcsúzik a műfajtól.

  Hosszas mérlegelés után döntött úgy hazánk egyik legnépszerűbb musical-sztárja, Dolhai Attila, hogy tíz rendkívül sikeres év után elköszön a musical műfajától. Új irányt kíván adni karrierjének, ez pedig rengeteg áldozatot, kiemelt koncentrációt követel tőle. Új műfajokban szeretné kipróbálni magát a jövőben.

  "Kíváncsi vagyok, hogyan fogadja a közönség a döntésemet – mondja. – Nekik köszönhetem ezt a csodálatos évtizedet, amely során végig kitüntettek figyelmükkel, nagy szeretettel követték a pályám alakulását. Most tanulni szeretnék, fejleszteni az énektudásomat, tágítani a határaimat. Alapvetően jó érzéseim vannak a döntésemmel kapcsolatban."


  Utolsó új musical-szerepében éppen a Szegedi Szabadtérin lép fel, hiszen a tavalyi nagy visszatérő Elfújta a szélben kapta meg idén az örök romantikus Ashley Wilkes karakterét. A Somogyi Szilárd rendezte produkció kuriózuma így már nem csak a frissített fesztivál-szereposztás, hanem Dolhai Attila búcsúja is a musical műfajától.

  Nem lehet elégszer hangsúlyozni: kihagyhatatlan az idei Elfújta a szél – azok számára is, aki előző évben már látta. Dolhai Attila olyan partnerekkel lép színre a legendás szerelmi történetet feldolgozó darabban, mint Szulák Andrea, Lehoczky Zsuzsa, Janza Kata, Szabó P. Szilveszter.

  Jelenleg anyaszínházában, a Budapesti Operettszínházban egyre több operett-produkcióban számítanak Dolhai Attilára, ám ő még ennél is többre vágyik: az opera világa csábítja.

  Az Elfújta a szél július 18-án, 19-én és 20-án kerül színre, jegyeket már 4100 forinttól lehet vásárolni. A Csárdáskirálynőt július 11-én és 12-én láthatják a nézők, akár már 3300 forintért.

  Online jegyvásárlás az előadásokra ide kattintva!

  Játékunk véget ért! A nyertesek: Vakály Margó, Kincses Márk, Terhes Sándor, Sudár Tímea, Budai Mariann, Bójás Szilvia, Csibrány Szilvia, Godra Zita, Méhes Györgyné és Bárkányi Zoltánné.
  A nyerteseket e-mailben is értesítettük! Gratulálunk!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2014.07.14.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: