Musicalinfo.hu - Elfújta a szél musical 2013-ban a Sopronban a MKB Arénában!Jegyek itt!
 • Elfújta a szél musical 2013-ban a Sopronban a MKB Arénában!Jegyek itt!

  A Szépség és a Szörnyeteg, Elisabeth, Szép nyári nap, Miss Saigon és még sok más sikermusical látható volt már Sopronban a MKB Arénában. A Budapesti Operettszínház 2013-ban új musicaljét hozza el Sopronba. A Rómeó és Júlia musical szerzőjének új sikerdarabja, a legendás Elfújta a szél című könyv és film musical változata kerül színpadra magyarul Sopronban. - árulta el Kerényi Miklós Gábor a Rómeó és Júlia musical 500. előadásán. Az új musical várhatóan 2013. augusztus 17-18. lesz látható a soproni MKB Aréna szabadtéri színpadán. Jegyek itt!

  Az Elfújta musical hazai ősbemutatója Szegeden lesz, de a szegedi bemutató után és közvetlenül a budapesti premier előtt a soproni közönség is láthatja az új bemutatót. Az Elfújta a szél főszerepeiben a Budapesti Operettszínház sztárjait láthatja majd a közönség.

  Az Elfújta a szél musical szegedi bemutatójára (2013. július 26-27. és augusztus 2-3.) már árulják a jegyeket. Online jegyvásárláshoz kattintson ide!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kontor
  Dátum: 2012.12.11.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: