Musicalinfo.hu - Dolhai Attila Lemezbemutató koncert az M1 műsorán!
 • Dolhai Attila Lemezbemutató koncert az M1 műsorán!

  2013. február 16-án a Budapesti Operettszínházban tartotta Dolhai Attila a Ragyogás című lemezbemutató koncertjét, amit hamarosan a nézők a TV-ben is élvezhetnek.
  Az M1-en 2013. május 20-án, 22:10-kor lesz látható. Vágó Bernadett, Bordás Barbara, Muri Enikő és Kerényi Miklós Máté is segítségére volt, hogy a közönségnek felejthetetlen élményben legyen része. A repertoár a színházat sem nélkülözte a színész, aki ízelítőt adott musicalmunkáiból is.

  Dolhai Attila korábban így nyilatkozott a koncertről:
  "A CD összes dala felcsendül majd. Különböző blokkokat készítettem, így több felfutása lesz a koncertnek, melyben táncosok is segítik majd a munkámat. Rengeteg meglepetésre lehet számítani, ha minden igaz, még tangózni is fogok! Látványban is szeretnénk ütőset alkotni, úgyhogy vetítésekkel és ledfalakkal is készülünk. A közös produkciókat pedig nagyon várom. Vágó Bernadett, Muri Enikő és Bordás Barbi a lemezen is partnerem volt. Énekelünk majd négyesben a Ghost musicalből, duettek is lesznek, sőt a lányok hármasban is színpadra lépnek majd. Egészen biztosan szikrázni fog a levegő!"

  Az esten a Ghost musical egy dala is felcsendült, amit május végén mutatnak be a Budapesti Operettszínházban, ahogy az tegnapi cikkünkben is olvasható.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2013.05.08.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: