Musicalinfo.hu - Disney Live Budapesten! Jegyek itt a 2013-as műsorra!
 • Disney Live Budapesten! Jegyek itt a 2013-as műsorra!

  2013. január 23. és 27. között lesz látható a Disney új műsora a Budapesti Kongresszusi Központban. A Disney On Ice 2013-ban is látható lesz. Legalábbis ezt gondolták sokan, hiszen minden évben láthatjuk a produkciót Budapesten. Azonban 2013-ban új különleges varázslatos műsort láthatunk.

  Az új show a musicaltől sem áll távol, hiszen a mutatványok aláfestő zenéjeként a legnépszerűbb Disney slágerek mellett a negyvenes-ötvenes évekbeli, nagysikerű musical részleteket is felcsendülnek. Olyanok, mint az Ének az esőben vagy a Kabaré.

  Az előadás kicsik és nagyok számára is maradandó élményt nyújt. A meghökkentő bűvészmutatványokon túl, a gyerekeket elvarázsolják a jól ismert Disney-karakterek és -slágerek, míg a felnőttek számára felidéződnek az egykori kiváló művész, Bob Fosse koreográfiái, és a múlt század közepének legsikeresebb musicalei.

  Az előadás során a Disney mesék legnépszerűbb szereplői (Mickey egér, Donald kacsa, Goofy, Hamupipőke, Hófehérke, Jázmin hercegnő és még sokan mások), világhírű bűvészek közreműködésével egy egészen rendhagyó bűvész show-t mutatnak be, amely felnőttek és gyerekek számára egyaránt felejthetetlen élményt nyújt.

  Az előadás megálmodói egyesítették a legismertebb Disney karaktereket első osztályú bűvészekkel, létrehozva ezáltal egy egészen "varázslatos" és "mesés" előadást, a Disney Live! Mickey's Magic Show-t, mely 2013. januárjában története során először Budapestre érkezik.

  Többek között olyan lélegzetelállító trükkök szemtanúi lehetnek a nézők, mint a lebegés vagy a kettéfűrészelés. A gyerekek számos alkalommal az előadás részesévé válhatnak, akár a varázskalapból kelljen kihúzni valamilyen mesés tárgyat, akár a szabaduló mutatványt ellenőrizni.

  Az egész estés varázslat során felbukkan a színpadon Belle, Hófehérke, Jázmin hercegnő, de a gyerekek találkozhatnak még Minnievel, Donald kacsával és Goofy-val is. Az est házigazdája pedig nem más, mint Mickey egér, aki saját maga is varázspálcát ragad majd!

  Az előadásra már árulják a jegyeket! Online jegyvásárlás ide kattintva!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2012.10.07.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: