Musicalinfo.hu - Nyerj jegyet a Csókkirály koncertre!
 • Nyerj jegyet a Csókkirály koncertre!

  CSÓKKIRÁLY A KONCERT - Tisztelgés a magyar rock n’ roll, a Hungária együttes és Fenyő Miklós életműve előtt. A Margitszigeti Színház és a Crescendo Music Management közös bemutatója a Csókkirály 2021. június 9-én Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül először bemutatásra. (esőnap: június 10.)

  A másfél órás látványos, jó hangulatú koncert showban megszólalnak a legnépszerűbb Fenyő Miklós és Hungária slágerek 7 sztár énekes előadásában.

  A koncert sztárfellépői: Csonka András, Szulák Andrea, Vastag Csaba, Király Vikor, Radics Gigi, Zséda, Heincz Gábor Biga

  Közreműködik a - zenei és táncművész szakma kiválóságaiból álló - Crescendo Music Orchestra és Női Tánckar.

  Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  A látványos és több generációt átölelő, - így az egész családnak szóló - koncert show monumentális mozgó díszletekkel, jelmezekkel kerül bemutatásra a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon, majd országos turnéra indul.

  A koncert rendezője, a mai magyar zenés színház egyik legmeghatározóbb alkotója, a kiváló író, rendező Szente Vajk, alkotótársa a Shrek, az Apáca Show, a We Will Rock You, a Puskás musicalek koreográfusa, a nagyszerű Túri Lajos Péter, látvány- és animációtervezője Madarász “Madár” János, aki megannyi hazai előadó és színházi előadás mellett az Ákos koncertek, a Madách Színház szuperprodukcióinak világítás és animációtervezője.

  Producer: Feke Pál

  műsoridő: 100 perc, szünet nélkül

  Az előadás a járványügyi szabályoknak megfelelően csak védettségi igazolvánnyal látogatható!

  Játék!
  A játék nyertesei:
  Mikesné Fodor Ibi, Kovács Zsuzsa  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2021.06.05.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: