Musicalinfo.hu - Chicago musical a Miskolci Nemzeti Színházban!Jegyek itt!
 • Chicago musical a Miskolci Nemzeti Színházban!Jegyek itt!

  Béres Attila rendezésében kerül bemutatásra a Chicago című musical 2012. október 19-én a Miskolci Nemzeti Színházban. A főszerepekben Szinetár Dóra, Ullmann Mónika, Harsányi Attila, Görög László, Eperjesi Erika, Szirbik Bernadett lesznek láthatóak! A Chicago musical előadásaira már megkezdték a jegyértékesítést is. A jegyek értékesítését már megkezdték az előadásokra. Jegyek 1250, 1450, 1550, 1800, 2000 Ft áron válthatóak!

  Online jegyvásárláshoz kattints ide!

  A Chicago musical története:
  Roxie Hart kis táncosnő egy kétes hírű lebujban. Férje autószerelő, reggeltől estig a műhelyben gürizik. Roxie már régóta a hírnévről álmodozik, a nagy kiugrásról, amikor is egy részeg éjszakán hirtelen felindulásból lelövi szeretőjét. Börtönbe kerül, és álma váratlanul valóra válik: a gyilkosságnak köszönhetően egyből az újságok címlapján találja magát. Velma Kelly, a revüsztár, ugyanebben a női börtönben ül, kettős gyilkosság vádjával. Ő az elsőszámú híresség, az olvasók kedvence – mindaddig, amíg Roxie és a friss sztori le nem söpri nevét a pletykalapok címoldaláról. A két nő elkeseredett harcba kezd a sajtó és Billy Flynn, a dörzsölt sztárügyvéd kegyeiért. A tét ugyanis nem más, mint a felmentő ítélet és a nyomában járó országos hírnév. A Chicago a világ musicalirodalmának egyik legtöbbet játszott darabja, melyből 2002-ben több Oscar-díjjal jutalmazott film is készült. A mű népszerűségét a jazz, a revü és az amerikai showbiznisz legjobb hagyományait ötvöző zenéjén kívül elévülhetetlen aktualitású témájának is köszönheti. A húszas évek Chicagójában játszódó történet kíméletlen pontossággal mutatja be a folyamatot, ahogyan az igazság helyét átveszi a manipulált közvélemény, a megérdemelt hírnév helyét pedig a mesterségesen felépített celeb-lét. A Miskolci Nemzeti Színház zenekarának, énekkarának és tánctagozatának részvételével készülő előadás két női főszerepében Szinetár Dórát és Ullmann Mónikát láthatják.

  „Hiszem, hogy a színház a nézőkért van. Akkor is, ha kellemes az a történet, ami a színpadon bemutatásra kerül, és akkor is, ha nem. A színház a legélőbb és legközvetlenebb formája annak, hogy egy közösség elgondolkodjon a múltján és jelenén. Színház nélkül elveszünk a mindennapok részleteiben. Színházzal – jó esetben – belelátunk a nagy egész működésébe.” Béres Attila

  CHICAGO
  musical két felvonásban
  fordította: Hamvai Kornél és Varró Dániel

  Roxie Hart - SZINETÁR DÓRA Jászai-díjas
  Velma - ULLMANN MÓNIKA
  Billy Flynn - HARSÁNYI ATTILA
  Amos Hart - GÖRÖG LÁSZLÓ Jászai-díjas
  Mary Sunshine - EPERJESI ERIKA
  Morton mama - SZIRBIK BERNADETT
  Gajda - VARGA ANDREA
  Mona - SZABÓ IRÉN e.h. JAMBRIK BOGLÁRKA
  June - BOHOCZKI SÁRA e.h.
  Liz - KOSIK ANITA e.h.
  Annie - SIMONFI ADRIENN
  Konferanszié - KOKICS PÉTER
  Fred Casely - MOLNÁR SÁNDOR TAMÁS
  Fogarty őrmester - HOMONAI ISTVÁN
  Dögölj meg Kitty - JAMBRIK BOGLÁRKA, RAMOCSA EMESE

  Közreműködik a Miskolci Nemzeti Színház tánctagozata, zenekara, énekkara

  Díszlettervező: HORESNYI BALÁZS
  Jelmeztervező: VELICH RITA
  Dramaturg: ARI-NAGY BARBARA
  Koreográfus: KOCSIS TAMÁS
  Ügyelő: OREHOVSZKY ZSÓFIA
  Súgó: REITER KRISZTINA
  Rendezőasszisztens: PÖLTZ JÚLIA

  Vezényel: CSER ÁDÁM, PHILIPPE DE CHALENDAR

  Zenei vezető: CSER ÁDÁM

  Rendező: BÉRES ATTILA

  Forrás: Miskolci Nemzeti Színház  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2012.09.26.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: