Musicalinfo.hu - Gyerekszereplőket keresnek a Jézus Krisztus Szupersztár előadásba!
 • Gyerekszereplőket keresnek a Jézus Krisztus Szupersztár előadásba!

  Castingot hirdetnek a Jézus Krisztus Szupersztár című rockoperához. A Szegedi Szabadtéri programsorozatában a világhírű szuperprodukció a Madách Színház előadásában, Szirtes Tamás rendezésében látható idén öt estén át a Dóm téren.

  A meghallgatásra 9-12 év közötti gyermekek jelentkezését várják - fényképpel és elérhetőséggel- a produkcio@szegediszabadteri.hu e-mail címre legkésőbb június 4-ig. A jelentkezőket e-mailben tájékoztatják majd a válogatás további részleteiről.

  A darabhoz magabiztos tánctudással rendelkező szereplőket keresnek, az énektudás előnyt jelent. A válogatásra külön produkcióval nem kell készülni.

  A Jézus Krisztus Szupersztár című világhírű rockopera gyerekszereplői mások mellett olyan művészekkel állhatnak nyáron színpadra, mint Feke Pál, Gallusz Nikolett, Serbán Attila vagy Sasvári Sándor.

  A válogatást június 8-án 14 órakor tartják a Reök- palotában, Tihanyi Ákos, koreográfus és Molnár Ferenc, koreográfus asszisztens részvételével.

  Kérik, csak az jelentkezzen statisztának, aki 2021. június 28-tól folyamatosan a próbákon, és a július 2-i, 3-i, 4-i, 9-i és 10-i előadásnapokon, valamint az esetleges esőnapokon is biztosan részt tud venni.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2021.06.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: