Musicalinfo.hu - Budapesti Nyári Fesztivál 2014 műsor
 • Budapesti Nyári Fesztivál 2014 műsor

  2014-ben ismét változatos programokkal várja a közönséget a Budapesti Nyári Fesztivál. A Budapesti Nyári Fesztivál 2014-es programjában kiemelt figyelmet kap majd idén is a Shakespeare Fesztivál és a Városmajori Színházi Szemle a Városmajori Szabadtéri Színpadon, ahol a legjobb és legérdekesebb színházi produkciókat láthatjuk.

  A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2014-ben két nagy produkció is látható lesz. Várhatóan sztár szereposztásban érkezik Verdi legendás operája az Aida, amit nem először tűz műsorra a színház, valamint az opera kedvelők nagy örömére látható lesz Bizet Carmen operája.

  A további opera és balett programról még nincsenek hírek, viszont azt már tudni lehet, hogy színpadra kerül a My Fair Lady című legendás Broadway musical, ami az egyik legszebb és legkedvesebb musical és még a mai napig nagy kedvenc. Valamint visszatér Budapestre a múlt évi sikerek után a híres Buena Vista Social Club. A komoly zene és a jazz szerelmeseit idén a Budapest Jazz Orchestra várja majd.

  Remélhetőleg 2014-ben is látható lesz legalább egy operett produkció, de ez majd csak 2014 tavaszán derül ki, amikor kihirdetik a 2014-es műsort.

  A Budapesti Nyári Fesztivál előadásaira már várhatóan 2014 tavaszától vásárolhatnak jegyet az érdeklődők!
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kontor
  Dátum: 2013.12.20.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: