Musicalinfo.hu - Best of Musical a Bajai Szabadtéri Színpadon - Jegyek és fellépők
 • Best of Musical a Bajai Szabadtéri Színpadon - Jegyek és fellépők

  A Szép nyári nap, Elisabeth, és a Rómeó és Júlia musicalek után óriási sikert aratott Baján a múlt évben az Operett gála is a Budapesti Oeprettszínház sztárjainak előadásában.

  2017 nyarán a Budapesti Operettszínház a Mágnás Miska operettel (Részletek itt!), valamint egy slágerekkel teli fergeteges musical gálával érkezik a Bajai Szentháromság téri Szabadtéri Színpadára.

  A Best of musical gála 2017. augusztus 19-én este 20:30-kor kerül megrendezésre a Bajai Szabadtéri Színpadon. A különleges musical gála fergeteges szórakozást ígér s elrepíti a nézőket egy teljesen új világba a világhírű musicalek legismertebb dalaival, természetesen látványos jelmezekben és koreográfiával.

  Jegyárak és jegyvásárlás itt!

  A Best of muscal gálán fellépői: Janza Kata, Szulák Andrea, Peller Anna, Mészáros Árpád Zsolt, Sasvári Sándor, Serbán Attila, György Rózsa Sándor, Nádasi Veronika, Katona Klaudia, Laki Péter, a Budapesti Operettszínház Balettkara, Musical Együttese valamint Zenekara  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS

  Kapcsolódó hírek:
  A Szépség és a Szörnyeteg CD már kapható! NYERD MEG!  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2017.03.13.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: