Musicalinfo.hu - Sztárokkal érkezik a Barbara musical!
 • Sztárokkal érkezik a Barbara musical!

  Az Ivancsics Ilona és Színtársai a szokásos standardek helyett, idén is egy meglepetéssel rajtol. Most nem egy tengerentúli újdonságot visznek színre se nem a magyar dráma-irodalom egyik elrejtett rég játszott gyöngyszemét, hanem egy friss és izgalmas erdélyi rock musicalt, melynek alkotói erdélyi művészek: Szabó Előd - a pár éve az X-Factorban feltűnt tehetség és Nagy István a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház színész/dramaturgja.

  A rendező nem más, mint az Operettszínház művésze, a Nádasdy Kálmán-díjas Somogyi Szilárd, aki Marosvásárhelyen szerezte meg diplomáját.

  A musical az 1989-90-ben lezajló román forradalom utáni időkben játszódik, egy magyar családra gyakorolt hatásán keresztül mutatja be a történelmi eseményeket, illetve meséli el Barbara, a fiatal erdélyi lány és szeretett apja történetét.

  Barbara címszerepét Patai Anna, a kislányként a Megasztárban ismertté vált énekes játssza. Anna a könnyűzene mellett számos alkalommal bizonyított már a színpadon is, többek között a Madách Színház Mary Poppins musical Janejeként.

  További szerepekben láthatjuk Magyarország egyik legjobban éneklő színésznőjét, az idén Csillag-díjjal jutalmazott Nádasi Veronikát, a cselszövő mostohaanyaként. A Jászai Mari-díjas Szolnoki Tibor karakteréhez hűen az ügyvéd szerepébe bújik. Az Operettszínházból Faragó András ebben a darabban jóságos nagybácsiként mutatkozik be, illetve Bardóczy Attila Barbara édesapját játssza. Érkezik még a Madách Színház lehengerlő hangú színművésznője Bajza Viktória, a társulatnál már megismert Kékesi Gábor és Bodrogi Attila, valamint a Madách- és az Operettszínház ifjú tehetségei: Szabó Gyula Győző és Pirgel Dávid.

  A próbák javában folynak, az alkotók és a közönség egyaránt izgatottan várja a premiert, amely a nagy érdeklődésre tekintettel várhatóan teltház előtt indítja el a Barbara című musicalt a siker útján. Számtalan további előadást szerveznek szerte az országban, és az erdélyi turné is garantált!

  Az premier 2014. szeptember 26-án és 27-én lesz Szentendrén. Online jegyvásárlás ide kattintva!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2014.08.28.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: