Musicalinfo.hu - Ezeket láthatjuk a Bajai Szabadtéri Színapdon 2017-ben!
 • Ezeket láthatjuk a Bajai Szabadtéri Színapdon 2017-ben!

  2017-ben nem lesz hiány Baján operettben és musicalben, hiszen 2017 augusztusában két fantasztikus produkció látogat el a Bajai Szentháromság téri Szabadtéri Színpadra. A 2017-es előadásokat KERO jelentette be az augusztus 21-i Operett gálán. 2017. augusztus 19-én a Best Of Musical gála lesz látható. A produkció korábban Sopronban volt látható. Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

  A gálán a Mozart, Elisabeth, Lady Budapest, Hair, István, a király, Miss Saigon, Abigél, Evita, A Szépség és a Szörnyeteg, Rebecca, Jézus Krisztus Szupersztár és a West Side Story valamint számos más musical dalaiból hallhattunk részleteket Janza Kata, Polyák Lilla, Vágó Zsuzsi, Dolhai Attila, Feke Pál, Homonnay Zsolt, Mészáros Árpád Zsolt, Kocsis Dénes, Pintér Tibor és még számos más sztár főszereplésével. Baján várhatóan egy frissített verziót láthatunk majd.

  Az operettek rajongóit a nagysikerű operett felújítás a Mágnás Miska várja majd Peller Anna és Peller Károly főszereplésével 2017. augusztus 25-26-án. Az előadásban oylan sztárok lépnek még színpadra mint Lehoczky Zsuzsa, Kalocsai Zsuzsa, Faragó András, Kocsis Dénes és még sokan mások. Jegyvásárlás itt!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2016.08.23.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: