Musicalinfo.hu - Két éven belül jöhet az új Bródy-Szörényi premier az Operettszínházba!
 • Két éven belül jöhet az új Bródy-Szörényi premier az Operettszínházba!

  A Budapesti Operettszínház a napokban mutatta be Bródy János és Szörényi Levente Veled, Uram című rockoperájának felújított verzióját a Thália Színházban. Somogyi Szilárd a darab rendezője adott interjút a Heti Válasznak az előadás kapcsán. Az interjúban szóba kerültek a darab előkészületeinek körülményei is, amely kapcsán részleteket tudhattunk meg a Budapesti Operettszínház terveiből is.

  Somogyi Szilárd az interjúban elmondta, hogy Kerényi Miklós Gábor már régóta dolgozik Szörényi Leventével az Attila című rockoperán, ami szintén nagy átalakításon megy keresztül. KERO két éven belül szeretné is megrendezni a darabot! (Az Attila bemutatója már régi terv, hiszen már a 2010/2011-es évadtervben is szerepelt.) A premier időpontját a Veled, Uram sikerétől teszik függővé.

  A Budapesti Operettszínház 2012/2013-as évadtervét még nem hozták nyilvánosságra, így akár az is előfordulhat, hogy már a következő évadban debütál az Attila rockopera. Korábbi cikkünkben összegyűjtöttük a lehetséges bemutatók listáját. A cikket ide kattintva olvashatod el!

  Forrás: www.hetivalasz.hu  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2012.04.04.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: