Musicalinfo.hu - Az Álomutazó 2018-ban újra a BOK Csarnokban - Jegyek itt!
 • Az Álomutazó 2018-ban újra a BOK Csarnokban - Jegyek itt!

  Az Álomuatazó egy karácsonyi történet egy fiúról, akinek a legnagyobb vágya, hogy ebben a túlpörgött világban, ahol mindenki csak robotol és az emberek már alig figyelnek egymásra ő végre a szüleivel tölthesse a szeretet ünnepét úgy, hogy a szülők végre rá figyelnek. Látványos, szórakoztató és tanúságos magyar mesemusical sztárokkal a BOK Csarnokban.

  Az Álomutazó 2018. december 22-23-án a BOK Csarnokban Szabó Győző, Stohl András, Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, Zséda, Schell Judit, Ábel Anita főszereplésével lesz látható.

  Jegyárak és jegyvásárlás itt!


  A történet főhőse Tomi, egy “magányos hős”, aki érzi, hogy a világgal, amelyben él, valami nagyon nem stimmel. Épp ezért hajlamos a legbensőbb érzéseit a vagányság álcája mögé rejteni. Apukája elismert tudós, céltudatos és fenemód szigorú, épp ezért nem könnyű megfelelni az elvárásainak. A felszín alatt azonban nagyon hasonlít Tomira, de a valódi énjét szörnyű félelmek tartják rabságban. Tomi anyukája egy kicsit más, mint a többi gyerek mamája, ő ugyanis űrhajós, aki épp egy Mars expedíción vesz részt. Ám ha a családnak szüksége van a jelenlétére, képes a legváratlanabb pillanatban betoppanni az űrből. A darabban még felbukkan egy mesterséges intelligencia, aki mindenbe beleüti a processzorát. Mindent jobban tud mindenkinél, állandó segítőkészsége azonban mindenkinek az agyára megy.

  Tomi legjobb barátja a Bárány, egy varázslatos lény, akinek szabad átjárása van a valóság és az álmok világa között. Ő Tomi legfőbb segítője. A történet egy olyan világba visz el minket, ahol a siker hajszolása és a hatékonyság maximalizálása okán már egyáltalán nincs időnk egymásra. A hatékonyság éllovasa a főhős osztályfőnöke, az éberség megszállottja, jaj annak, aki pislogni mer az óráján. Tomi, a főhős nem szeretne mást, csak családjával együtt tölteni a karácsonyt. Az álmok eltűnő világában pedig ott várja a főhőst a három álomkészítő, Idill, Vigyor és Rém…  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2018.05.01.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: