Musicalinfo.hu - Aida musical Székesfehérváron az ARÉV sportcsarnokban! Jegyek itt!
 • Aida musical Székesfehérváron az ARÉV sportcsarnokban! Jegyek itt!

  Évek óta játsszák hatalmas sikerrel hazánk nagyszínpadain a Szuntus Produkciós Iroda Aida című musicaljét. Idén immár többedik alkalommal élvezhetik a nézők Elton John és Tim Rice gyönyörű darabját Budapesten, Szegeden és Székesfehérváron. A Szurdi Miklós rendezésében színre vitt előadás parádés szereposztással látható december 30-án a Szegedi Városi Sportcsarnokban.

  Az egzotikus, érzéki szerelmi történet főhősét, az egyiptomi fáraó fogságába esett núbiai királynőt, Aidát a Megasztárból ismerté vált Oláh Ibolya alakítja, szerelmét, Radamest pedig Szerényi László. Xantus Barbara is színre lép, méghozzá a fáraó leányaként, aki az egyiptomi seregek hadvezérének menyasszonya, így tehát Aida ellensége. A pompázatos, aranyló látványvilágú előadás bombaként robban a deszkákon, ahol csak színre kerül.

  2011. december 17-én Székesfehérváron az ARÉV Sportcsarnokban lesz látható az Aida musical, (Jegyek itt!) majd december 30-án Szegeden bűvöli el a közönséget a Városi Sportcsarnokban. (Jegyek itt!)  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kontor
  Dátum: 2011.12.11.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: