Musicalinfo.hu - Májusban lesz a 600. A Szépség és a Szörnyeteg musical előadás!
 • Májusban lesz a 600. A Szépség és a Szörnyeteg musical előadás!

  A Szépség és a Szörnyeteg című musical több mint egy tucat éve hódítja meg az egész világ közönségét. A New York-i Broadway-n a siker akkora volt, hogy az 1994-es bemutató után 13 évig volt műsoron a darab. Alan Menken-Howard Ashman-Tim Rice musicaljének előadása, amit a Budapesti Operettszínház 2005 óta játszik, a BB Promotion meghívására több mint három éve járja Európa és főképp Németország nagyvárosait. München, Köln, Drezda, Mannheim, Düsseldorf, Bécs, Frankfurt, Baden-Baden, Lipcse, Hamburg, Zürich, Essen és Bréma városai után az egyik legelbűvölőbb musical, mindenki legnagyobb örömére, idén kőszínházában, Budapesten, az Operettszínházban is újra látható.

  A Szépség és a Szörnyeteg című családi musical a Disney egyik legsikeresebb, legelbűvölőbb meséjéből készült, az első olyan animációs filmből, amelyet Oscar-díjra jelöltek a Legjobb film kategóriájában. A film a Legjobb filmzene - amely azonos a musical zenéjével - és a Legjobb betétdal kategóriában két Oscar-, és különböző kategóriákban öt Grammy-díjat kapott!

  A budapesti Operettszínházban a musical 300. előadását 2012. május 17-én tartották. 2015. május 2-án este pedig 600. alkalommal lesz látható a musical. Az előadás májusban 6 alkalommal lesz látható. Online jegyvásárlás ide kattintva!

  Videó:  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2015.04.30.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: