Musicalinfo.hu - A Kör című Edda musical Debrecenben!
 • A Kör című Edda musical Debrecenben!

  A Kör című Edda musical országos turnéjának következő állomása 2013. november 9-én 19 órakor a Főnix csarnok lesz Debrecenben. December 7-én Szombathelyen az Aréna Savaria ad otthon a musicalnek, majd december 15-én a szegedi Sportcsarnok.

  "Életünk egy kör, amely egyszer bezárul, de addig minden pillanatát élvezni kell. A musical középpontjában a szerelem, a szabadság és persze a rock, a már jól ismert Edda számokkal."

  A Kör- Edda Musical című darab 2013 májusában került bemutatásra a budapesti RAM Colosseumban. A musical szerzője Gömöry Zsolt, Pataky Attila és Oravecz János. Az Edda Művek legnagyobb slágereiből, látványos show elemekkel gazdagított előadást alkotott a rendező és egyben főszereplő, Pintér Tibor.

  A musical a premier óta már további 8 budapesti Ram-os, egy SYMA csarnokos, egy soproni és egy pécsi sportcsarnokos előadást tudhat maga mögött.

  Eddig mindenhol teltház volt és a közönség állva tapsolva ünnepelte a színészeket!

  Szereplők:
  Pintér Tibor, Békefi Viktória, Tóth Attila, Koós Réka / Tunyogi Bernadett / Janza Kata, Tunyogi Bernadett / Szabó Dorottya, Makrai Pál, Lőrincz Andrea, Várfi Sándor, Balogh Máté, Mohácsi Márk, Papp Letícia, Bencze Sándor

  Online jegyvásárlás ide kattintva!


  Játékunkban most két jegyet nyert Banhidi Viktória! Gratulálunk!

  Videó:
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Call
  Dátum: 2013.11.05.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: