Musicalinfo.hu - A Játékkészítő a Tüskecsarnokban! Jegyek itt!
 • A Játékkészítő a Tüskecsarnokban! Jegyek itt!

  Decemberben a mesehősök fellázadnak és érkezik életed legizgalmasabb színházi produkciója. Alföldi Róbert, Bereczki Zoltán, Pokorny Lia, Király Linda, Király Viktor, Radics Gigi, Oroszlán Szonja, Hajdu Steve, Szabó Győző Nagy Feró főszereplésével érkezik A Játékkészítő zenés akciómese. A Játékkészítő egy Broadway szuperprodukcióit idéző, de eddig még soha nem látott történetet bemutató, 100%-ban magyar színházi előadás.

  A világ felgyorsult. Színesebb, zajosabb, kaotikusabb lett. A gyerekek már óvodás korban megkapják az első tabletet vagy videojátékot. A mesék szerepét átvették az animációs filmek, a hősökből szuperhősök lettek... – a TulipánTündér Produkció célja egy olyan 21. századi "műmese" életre hívása volt, amiben a magyar és nemzetközi mesetörténet figurái, elemei, toposzai úgy jelennek meg, ahogy azokat még senki nem láthatta.

  Az előadás 2014. december 27, 28, 29 30-án Budapesten a Tüskecsarnokban lesz látható!

  Illés Gabriella, a darab ötletgazdája és producere korábban Magyarország legnagyobb showműsoraiban, így a Megasztárban vagy A Nagy Duettben is producerként dolgozó szakember ehhez a megavállalkozáshoz igyekezett a szakma legjobbjait megnyerni. A darab írója Divinyi Réka forgatókönyvíró, dramaturg, akinek nevéhez fűződnek - mások mellett - a Szabadság, Szerelem, a Valami Amerika 2, a Csak szex és semmi más és a Kaméleon c. sikerfilmek is.

  A zenés mű dalait Rakonczai Viktor, EMeRTon- és Artisjus-díjas zenész, zeneszerző, zongorista, előadó jegyzi, a dalok szövegét pedig Orbán Tamás írta, aki 2007-ben megkapta a II. Európai Arany Művész Díjat, 2008-ban pedig az Artisjus-díjat, mint az év könnyűzenei szövegírója.

  A színházi, zenés, cirkuszi elemeket ötvöző, összművészeti "kavalkádnak" ígérkező színház rendezője Magács László, akinek korábbi rendezéseit meghívták Angliába, Indiába, Németországba és az USA-ba, s dolgozott együtt a szakma legnagyobbjaival, többek között Peter Brook-kal, Susannah Yorkkal, Cilian Murphyvel, Michael MacKenzie-vel. A készülő színházi alkotás művészeti vezetője Szabolcs János, aki korábban Steven Spielberggel is dolgozott, a fotósa pedig Éder Krisztián.

  CSATLAKOZZ FACEBOOK ESEMÉNYÜNKHÖZ IDE KATTINTVA!

  Jegyárak és jegyvásárlás a www.e-jegyiroda.hu oldalon.


  Szereposztás:
  Játékkészítő: Alföldi Róbert
  Hüvelyk Matyi: Bereczki Zoltán
  Piroska: Pokorny Lia
  Aquatánia: Oroszlán Szonja
  Rettentő Borodin: Nagy Feró
  Kismalac: Szabó Győző
  Hajasbaba: Radics Gigi
  Jancsi / Ólomkatonák vezére: Király Viktor
  Juliska: Király Linda
  Animátor / Dzsinn / Vizeliő bíboros : Hajdu Steve
  A mesék bölcs királya: Koltai Róbert
  Aranyka: Herre Sára
  Sárkány Bonifác: Bán Bálint
  Sárkány Bandó: Klem Viktor
  Sárkány Bendő: Kovács Ádám

  Rendező: Magács László

  Dalszövegíró: Orbán Tamás
  Vezető zeneszerző: Rakonczai Viktor

  Játékunkban jegyeket sorsoltunk az előadásra! Nyerteseink: Orsós Nikoletta és Juhász Ágnes  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: MTI / Call
  Dátum: 2014.12.04.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: