Musicalinfo.hu - A dzsungel könyve musical 1 napig INGYEN lesz látható!
 • A dzsungel könyve musical 1 napig INGYEN lesz látható!

  Geszti Péter és Dés László Pál utcai fiúk musicalje óriási siker. Sőt első közt lesz látható a musicalek közül augusztusban. Erről ide kattintva olvashattok. Azonban nem ez volt az első nagy sikerük. Geszti Péter, Békés Pál és Dés László közönségkedvenc musicalje, A dzsungel könyve 24 órán keresztül lesz elérhető a Harag György Társulat Youtube-csatornáján, Nagy Regina rendezésében. A Kipling-regény alapján írt színpadi változat az egész családnak ajánlott program, melyben van vidámság, tánc, de küzdelem és gyász is. Az előadást több évadon keresztül teltházzal játszotta a társulat.

  Lehet-e egy ember legjobb barátja és tanítója egy medve, szerető nevelői pedig a farkasok, oktatója egy fekete párduc, bűnbe csábítója egy óriáskígyó, legnagyobb ellensége pedig az erdő által rettegett tigris? A történet Maugliról szól, akit embergyermek létére a farkasok nevelnek fel a dzsungelben. Szemünk előtt zajlik barátságainak szövődése, ellenségeivel való küzdelme, férfivá válása és találkozása a szerelemmel. Barátság és álnokság, befogadás és kiközösítés, öröm és fájdalom, őszinteség és becsapás, szerelem és vérszomj - ki hinné, hogy mindez nemcsak az embereket jellemzi? Az utóbbi két évtized legsikeresebb magyar musicaljének szövegét Rudyard Kipling azonos nevű regénye alapján Békés Pál, zenéjét Dés László, dalszövegeit pedig Geszti Péter írta. A számos színházban bemutatott mű felhőtlen szórakozást ígér minden korosztálynak.

  A dzsungel könyve szereplői: Orbán Zsolt, Bessenyei István, Rappert-Vencz Stella, Bodea Tibor, Péter Attila Zsolt, Rappert-Vencz Gábor, Nagy Csongor Zsolt, Gaál Gyula, Budizsa Evelyn, Marosszéki Tamás, Bándi Johanna, Bogár Barbara, Poszet Nándor, Varga Sándor, Laczkó Tekla, Gál Ágnes, Keresztes Ágnes, valamint: Csúcs Dávid m. v., Jankó Szép Tamás m. v., Jeromos Dávid Ákos m. v., Muhi Andrea m. v., Báthori Boglárka m. v., Kerekes Barbara m. v., Volfer Vanessa m. v., Képíró Dorottya m. v., Nagy Janka m. v., Süveg Attila m. v., Scheitli Krisztina m. v., Vadai Zalán m. v. és Szántó Gergő m. v.

  A musical zenei vezetője Manfrédi Annamária, díszlettervezője Cristian Gătina m. v., jelmeztervezője Bodor Judit m. v., a jelmeztervező asszisztense Nagy Anikó, rendezőasszisztense Tamás Ágnes, ügyelője és súgója Fábry Zoltán volt.

  A musical 2020. május 27-én 19:00-tól lesz elérhető 24 órán keresztül a színház Youtube csatornáján. Ide kattintva éred el a csatornát.  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kovács Gergely
  Dátum: 2020.05.26.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: