Musicalinfo.hu - 500. Rómeó és Júlia musical - Jegyek itt!
 • 500. Rómeó és Júlia musical - Jegyek itt!

  A világon a leghosszabb ideje futó Rómeó és Júlia musical produkció jelenleg a magyar előadás, amely 500. alkalommal lesz látható Budapesten. 2012. november 29-én lesz látható az 500. Rómeó és Júlia musical előadás a Budapesti Operettszínházban. A jubileumi előadáson sok meglepetéssel várják a közönséget. Jegyek az 500. előadásra október 1-től vásárolhatóak ide kattintva!

  A musical 2004-es bemutatója óta eltelt sok év és még mindig óriási siker a Rómeó és Júlia musical. Az előadás egyik betétdala a Lehetsz király című dal sokáig a rádiók játszási listájának élén állt. A musicalből készült CD pedig aranylemez lett

  A bemutató óta új szereplők is debütáltak a darabban. Többek között Brasch Bence a Csillag születik sztárja, valamint Kapócs Zsóka is szerepet kapott már a darabban. Mi több ebben a darabban indult az X-faktorban jelenleg versenyző Szabó Dávid karrierje is.

  A nagy sikerű musical egyike azon magyar előadásoknak, amelyből DVD is készült. A Rómeó és Júlia musicalből csak magyar és francia DVD jelent eddig meg. A magyar sikert nemzetközi elismerés is követte, ugyanis Kerényi Miklós Gábor Bukarestben is megrendezte a musicalt román nyelven. A román előadáson vendégszerepeltek a magyar szereplők is.

  Jegyeidet kezelési költség nélkül vásárolhatod meg ide kattintva!
  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS

  Kapcsolódó hírek:
  Újabb High School Musical könyv!
  High School Musical turné  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2012.09.30.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: