Musicalinfo.hu - 25 éves jubileumi "A padlás" musical előadás a Vígszínházban - Jegyek
 • 25 éves jubileumi "A padlás" musical előadás a Vígszínházban - Jegyek

  2013. január 29-én tartják a 25 éves "A padlás" musical jubileumi előadását a Vígszínházban. Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter musicalje 25 éves ünnepi előadásra a szervezők az összes szereplőt szeretnék meghívni, aki az elmúlt 25 évben játszott A padlás musicalben.

  Az eseményre a szervezők Szinetár Dórát is szeretnék meghívni, hiszen a darabban ő is játszott, sőt pár éve beugróként ismét láthatta a közönség egy előadás erejéig. A beugrását Eszenyi Enikő egy levélben is megköszönte a művésznőnek.

  A padlás musicalt 1988. január 27-én mutatták be Kaszás Attila, Igó Éva, Tábori Nóra, Hegedűs D. Géza, Méhes László, Rudolf Péter, Pápai Erika, Rácz Géza, Balázs Péter, Vallai Péter, Seress Zoltán és Sipos András főszereplésével. A musicalt azóta szinte minden vidéki színház bemutatta és folyamatosan repertoáron van a Vígszínházban is, ahol eddig több mint 750 alkalommal láthatta a közönség.

  A padlás musical dalai a mai napig óriási sikert aratnak a különböző tehetségkutatókon is. Többek között Tóth Vera a Megasztárban és Tabáni István a Csillag születikben is óriási sikert aratott a Fényév távolság című dallal.

  A 25 éves jubileumi előadás várhatóan sok meglepetéssel és nagy ünnepléssel várja a közönséget. Jegyek a 25 éves jubileumi előadásra még kaphatóak! Online jegyvásárláshoz kattints ide!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: kovacsa
  Dátum: 2012.12.18.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: