VÁLTOZÁS a Kincses sziget napi szereposztásban! Veréb Tamás közleménye

2019.11.29 Kovács Gergely

VÁLTOZÁS a Kincses sziget napi szereposztásban! Veréb Tamás közleménye

Lentebb közöljük Veréb Tamás közleményét a hétvégi A kincses sziget előadás kapcsán, amiben sajnos a hétvégén biztosan nem láthatjátok Veréb Tamást. Veréb Tamás közleménye: Kedves Közönségem, Kedves Követőim! A

Lentebb közöljük Veréb Tamás közleményét a hétvégi A kincses sziget előadás kapcsán, amiben sajnos a hétvégén biztosan nem láthatjátok Veréb Tamást.

Veréb Tamás közleménye:
Kedves Közönségem, Kedves Követőim!

A mai Kincses Sziget premier előadásban és a hétvégi velem tervezett előadásokban a meghirdetettekkel ellentétben nem én játszom Louis Stevenson szerepét. Ez a Pesti Magyar Színház vezetésének és a Rendező Úrnak a döntése, amit el kellett fogadjak. Nagy szeretettel és tisztelettel álltam ehhez a produkcióhoz a próbafolyamat alatt és most is, nagyon szeretem ezt az előadást. Sajnos én sem értem igazán a kialakult helyzetet, meglepett ez a váratlan szituáció. Bevallom, nagyon szomorú vagyok. Elnézését kérem mindenkinek, aki esetlegesen, többek között miattam, vagy az én ajánlásomra vásárolta a jegyét és engem szeretett volna látni az előadásban.

Ezúton kívánok 'Jó szelet' és óriási sikert minden kollégámnak, akivel együtt dolgoztunk hónapokig a Kincses Szigeten! Kifejezetten Pásztor Ádámnak, aki fantasztikusan fogja ma és a hétvégi előadásokban Louis-t alakítani.

Kérlek osszátok meg ezt a bejegyzést, hogy minden érintett nézőhöz, színház kedvelőhöz eljuthasson.

Köszönettel és szeretettel,
Veréb Tamás

A Pesti Magyar Színházat is megkerestük a változtatás kapcsán és megkérdeztük, hogy mikor lesz látható Veréb Tamás az előadásban?! A színháztól azt a tájékoztatást kaptuk, hogy jelen állás szerint a decemberi szereposztás nem fog változni, így a december 26-i 15 és 19 órakor kezdődő előadásokban láthatjuk őt leghamarabb. Jegyek itt!



 

CSATLAKOZZ HOZZÁNK


Neked ajánljuk
AJÁNLÓ
HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha feliratkozol hetente elküldjük neked a legfrissebb cikkeket.

Neved*:
E-mail címed*:
 

EZT OLVASTAD

Médiaajánlat   Impresszum - kontakt   Adatvédelem   © Minden jog fenntartva - Musicalinfo.hu 2006-2024