Musicalinfo.hu - Jön a 200. Mary Poppins előadás - Jegyek itt!
 • Jön a 200. Mary Poppins előadás - Jegyek itt!

  2012 szeptemberében mutatta be a Madách Színház a Mary Poppins musicalt Budapesten. A legendás filmből készült Disney musicalt sok éves előkészítés után mutatta be a színház, de megérte a várakozást. A fantasztikus díszleteket és trükköket felvonultató musical a színház egyik legnagyobb sikere, így egyáltalán nem meglepő, hogy egy évvel a bemutató után máris a 100. előadását ünnepelte a darab.

  A Mary Poppins musical főszerepeiben olyan sztárok lépnek fel mint Csonka András, Polyák Lilla, Détár Enikő, Szente Vajk, Oroszlán Szonja, Mahó Andrea, Gallusz Nikolett, Koós Réka, Szervét Tibor, Hűvösvölgyi Ildikó és még sokan mások.

  A musicalről korábban a szereplők is nyilatkoztak. Nagy kihívást jelentett a darab színpadra állítása a kreatív teamnek és a színészeknek egyaránt, hiszen másodpercenként láthatunk újabb és újabb csodákat a színpadon. Ez egy olyan előadás, ami pont úgy elvarázsolja a felnőtteket mint a gyerekeket.
  A "szuperfenofrenetikomaxikapitális" Mary Poppins musical 200. előadásán várhatóan a megszokottnál is több meglepetés várja a közönséget. A 200. Mary Poppins előadást 2015. május 24-én láthatja a közönség 19:00-tól.

  Jegyek a Mary Poppins musicalre ide kattintva vásárolhatóak!

  A Mary Poppins 2014 decemberében és 2015 januárjában majd májusban lesz látható Budapesten. Az évadban látható összes Mary Poppins előadásra október 10-től kaphatóak a jegyek!  Megosztás: Hozzáadás Twitter-hez Hozzáadás Facebook-hoz RSS
  Szerző: Kontor
  Dátum: 2014.10.13.


  Kereső
  Hírlevél
  Programok

  Rómeó és Júlia musical
     

    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2020


  Partnerek: